אי קבלת וסת כבר כמעט 4 חודש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי קבלת וסת כבר כמעט 4 חודש
    לי
    21/09/2021

+

חיפוש מהיר

יש שאלה?

פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית

אודות הפורום

אודות פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית

פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית שע"י מרכז רפואי כרמל (חיפה) מנוהל על ידי פרופסור עופר לביא, גינקולוג, מנהל מחלקת נשים ויולדות ומנהל היחידה לגינקולוגיה כירורגית ואונקולוגית במרכז הרפואי כרמל שבחיפה. כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר אניס כלדאוי, רופא גינקולוג בכיר במחלקת נשים ויולדות, ביחידה...

קרא עוד...

מנהלי פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית

פרופסור עופר לביאגינקולוגיה כירורגית ואונקולוגית, גינקואונקולוגיה

פרופסור עופר לביא הינו גינקולוג, מנהל מחלקת נשים ומנהל היחידה לגינקולוגיה כירורגית ואונקולוגית בבית חולים כרמל שבחיפה. כמו כן, מטפל במסגרת המרכז האונקולוגי לין של קופת חולים כללית, במחלקת נשים ויולדות...

ד"ר אניס כלדאויגינקולוגיה, גינקולוגיה ניתוחית וכירורגיה זעיר פולשנית, אנדומטריוזיס וכאב אגני כרוני, מיילדות והריון

ד"ר אניס כלדאוי הינו גינקולוג, מנתח בכיר במחלקת נשים ויולדות של המרכז הרפואי כרמל. ד"ר כלדאוי מומחה בתחום כירורגיה גניקולוגית זעיר פולשנית ורופא בכיר ביחידה לכירורגיה גניקולוגית זעיר פולשנית ובמרכז הר...

שלום בת 37 כבר 4 חודשים ללא ווסת , בחודשיים האחרונים היו הפרשות חומות במקום ווסת.
    נשלל הריון, ברקע נשאית BRCH, ציסטה בשחלה במעקב כבר כמה שנים.
    סובלת מקרישיות יתר וAMH נמוך ביותר כמעט 0 האם יכול להיות שבגלל זה המחזור ככה?
    יש לציין שרופא הנשים הביא לי את בכדורים פרימולוט נור אני מפחדת לקחת בגלל הקרישיות יתר
    מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום

ד``ר מיכאל פרידמן
    21/09/2021

אני מאד ממליץ לברר את הבעיה מול רופא המטפל. יתכן שאת זקוקה לבירור הורמונלי בנוסף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו