כאבי שחלות והפרשות לאחר אוננות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי שחלות והפרשות לאחר אוננות
    ספיר
    03/12/2021

הקדמה לסיטואציה :
    1) בת 22 עם שחלות פוליציסטיות, גלולות לא עבדו, כעת בדיקור סיני שבזכותו קיבלתי כבר פעמיים מחזור רציף, שנגמר לפני שבוע.

2)אובחנתי בשנה האחרונה עם פוסט טראומה מורכבת עקב התעללות רגשית קשה, כל הילדות שלי עד גיל 19 בערך הייתה לי בעיה של אוננות כפייתית ולא הבנתי מה זה ולמה. בילדות עד כיתה ט בערך זה היה בכל רגע נתון גם ברחוב, בכיתה, ליד אנשים, כל היום, לא הצלחתי להתרכז ולעשות כלום, אחר כך לבד הצלחתי להפסיק, אבל עדיין כשהייתי לבד וכ'ו לא הצלחתי להפסיק, עד רמת כאב, אובססיה, לא נהנית, פשוט גורמת לעצמי סבל זמן ארוך ורציף. בסופו של דבר הצלחתי לבד להפסיק גם את זה.

עכשיו אני בטיפול פסיכולוגי ואני מצליחה אפילו יותר להתרכז ולשלוט בעצמי, אבל פתאום חווה רגרסיה קשה, חזרתי לבית שלי, חווה את אותם הדברים, הצפה רגשית מטורפת, מעדיפה לגרום לעצמי סבל מיני מאשר לווסת את עצמי עם לחתוך ורידים... לכן אוננתי, חזק כואב הרבה רציף הרבה גמירות ברצף. וכואב לי מאז, שלושה ימים, כואב לי הגב התחתון והשחלה בצד ימין, אני מסריחה משם אפילו דרך המכנס, מזעזע, והפרשות מטורפות פשוט נזילה לבנה שלושה ימים. עשיתי לעצמי משהו? הגוף שלי רגיל מהילדות להתעללות המינית הזו בעצמי וכן זוכרת שכאב לי הרבה אבל עכשיו זה לא היה בשיא ועדיין ישר אחרי זה כל התסמינים האלה שפירטתי. המחזור היה לפני שבוע, וכואב לי כאילו אני מקבלת מחזור. אשמח לעזרה / הסבר / יעוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ממליץ לפנות לרופא נשים ולהיבדק

ד``ר מיכאל פרידמן
    05/12/2021

אני מאד ממליץ לך לפנות לרופא נשים ולהבדק.
    זה ממש לא פשוט לעזור לך בהתכתבות דרך האינטרנט.
    את חייבל לפנות לרופא נשים ובהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו