דימום ממושך לאחר לקיחת פוסטינור - האם זה יפגע במחזור?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום ממושך לאחר לקיחת פוסטינור - האם זה יפגע במחזור?
    ד``ר ליאורה אברמוב
    08/03/2009

שלום דוקטור,
    שבוע אחרי שלקחתי את הפוסטינור התחילו לי דימומים, שזו תופעה ידועה, למרות שלא קרה לי לפני כן.
    המצב המלחיץ הוא שזה ממשיך כבר 4 ימים, מה יכולים להיות הנזקים? האם זה יפגע במחזור? כמה זמן זה יכול להימשך?

לקחתי את הכדור יום אחרי שסיימתי מחזור (למרות שלא היו סיכויים גבוהים להיקלט - עדיין רציתי להרגיש בטוחה), יכול להיות שזה מה שיצר את הדימום ואת הבעייתיות?

תודה מראש,
    אידית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דימום ממושך לאחר לקיחת פוסטינור

ד''ר אבישלום שרון
    11/03/2009

שלום אידית,
    אל דאגה הדימום ייפסק. הוא אכן תוצאה של מועד נטילת הפוסטינור. לא ניגרם ולא ייגרם שום נזק.
    בברכה,
    ד"ר אבישלום שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה בנוגע לפוסטינור

חן
    17/05/2016

היי לקחתי פוסטינור לפני כשבועיים שזה אומר שקבלת המחזור האחרון היה בתאריך 19/4/16 וביום 8 מתחילת המחזור קיימתי יחסים ללא הגנה...
    עדיין קיים דימום כבר שבועיים שהולך ובא מה עליי לעשות?
    אני ממש בלחץ ויש לי כאבים בבטן התחתונה
    האם ככה אמור להיות ההשפעה של הכדור?
    תודה על התייחסותך!!! וסורי על השעה המאוחרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה בנוגע לפוסטינור - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    18/05/2016

פוסטינור יכול לגרום להפרעות במחזור וחבל שקיימת יחסי מין ללא הגנה כי הוא אינו מונע הריון חדש
    פני לבדיקת רופא נשים והתאמת אמצעי מניעה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו