טמפון תקוע (?)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טמפון תקוע (?)
    נועה
    20/10/2009

קמתי היום בבוקר והלכתי מייד לשירותים. מייד אחר כך נכנסתי להתקלח. מרוב עייפות אני לא זוכרת האם הוצאתי את הטמפון הקודם לפני שהכנסתי את החדש אחרי המקלחת. היה לי קצת קשה להכניס את הטמפון ולכן הוצאתי אותו מייד. עכשיו אני דואגת האם ייתכן כי הטמפון הישן נכנס מאוד עמוק. ניסיתי לבדוק האם הוא בפנים, אך גם אני וגם חבר שלי - שלו אצבעות ארוכות מאוד :-), לא הצלחנו להרגיש משהו. האם לגיטימי לחכות יום יומיים ולראות שהכל בסדר או שאני חייבת לגשת מייד לרופא?

תודה רבה על כל תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טמפון תקוע (?)

הוספת תגובה

• תגובה לנועה מה-20/10

אירית
    22/10/2009

גם לי בעבר קרה מקרה דומה. רציתי להוציא את הטמפון, החוט יצא, והטמפון נשאר בפנים..
    לחץ, מתח, בכי... נסיונות לדחוף פינצטה, אצבעות, עם מראה.. וכלום...
    זה היה יום שבת, הלכתי למר"מ, והם הפנו אותי דחוף לבי"ח. ושם הוציאו לי אותו.
    קצת כאב. לא נעים..אבל עדיף שיהיה בחוץ ולא בפנים שיפתח דלקות והפרשות.(שאצלי כן התגלו תוך כדי הוצאה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם יש חשש לטמפון תקוע

ד``ר ליאורה אברמוב
    23/10/2009

פני לרופא נשים בדחיפות לבדיקה. אחרת יכול להיות דלקות וזהומים בנרתיק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו