ציפרודקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרודקס
    דנה
    20/02/2010

שלום רב,לפני שבועיים אובחנתי בשבת בלילה בדלקת בדרכי השתן - לאחר שעשיתיעשיתי בדיקת שתן, ניתנה לי אנטיביוטיקה - אופלודקס, ומכיון שבגלל שהתחלתי אנטיביוטיקה- רופאת המשפח' אמרה לי לעשות תרבית שבוע אח"כ. עשיתי שבוע אח"כ והיתה כנראה טעות במרפאה ואמרו לי שאין לי דלקת ומסתבר שכן. ואז במשך שבוע הסתובבתי עם דלקת מבלי לדעת - רק כמה ימים אח"כ שוב הרגשתי את אותה תחושה דאז וניתנה לי אנטיביוטיקה אחרת כי הרופאה חשבה שהאנטיביוטיקה הקודמת לא עזרה תוצאות התרבית היו- צמחו מעל 100 אלף, וצמיחה דלה של פטריות.
    קיבלתי את האנטיביוטיקה ציפרודקס 500 מ"ג והתחלתי לקחת אותה ביום חמישי האחרון
    הענין הוא שכבר מאתמול בערב- החלו לי גירודים, בזרועות, רגלים ובגב- ומיד לאחר שאני מגרדת מיד מופיעים על הגוף נקודות בולטות כמו חררה.
    הפסקתי לקחת אותם היום- כלומר אחרי הכדור השני- חשבתי אולי זה בגלל זה .שאלתי היא אמנם הפסקתי אותה בגלל הגירושים - השאלה מה לעשות- מה לקבל?האם יש כדורים אחרים לדלקת שלא יגרמו לי תופעות כאלה ויטפלו כבר בדלקת הזו?
    הגירודים איומים.
    בתודה מראש
    אבקש תשובה במהרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרודקס

הוספת תגובה

• יכול להיות שאת אלרגית לתרופה

ד``ר ליאורה אברמוב
    21/02/2010

פני לדחיפות לרופא משפחה להחלפת האנטיביוטיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו