מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציפרודקסדנה20/02/2010
שלום רב,לפני שבועיים אובחנתי בשבת בלילה בדלקת בדרכי השתן - לאחר שעשיתיעשיתי בדיקת שתן, ניתנה לי אנטיביוטיקה - אופלודקס, ומכיון שבגלל שהתחלתי אנטיביוטיקה- רופאת המשפח' אמרה לי לעשות תרבית שבוע אח"כ. עשיתי שבוע אח"כ והיתה כנראה טעות במרפאה ואמרו לי שאין לי דלקת ומסתבר שכן. ואז במשך שבוע הסתובבתי עם דלקת מבלי לדעת - רק כמה ימים אח"כ שוב הרגשתי את אותה תחושה דאז וניתנה לי אנטיביוטיקה אחרת כי הרופאה חשבה שהאנטיביוטיקה הקודמת לא עזרה תוצאות התרבית היו- צמחו מעל 100 אלף, וצמיחה דלה של פטריות.
קיבלתי את האנטיביוטיקה ציפרודקס 500 מ"ג והתחלתי לקחת אותה ביום חמישי האחרון
הענין הוא שכבר מאתמול בערב- החלו לי גירודים, בזרועות, רגלים ובגב- ומיד לאחר שאני מגרדת מיד מופיעים על הגוף נקודות בולטות כמו חררה.
הפסקתי לקחת אותם היום- כלומר אחרי הכדור השני- חשבתי אולי זה בגלל זה .שאלתי היא אמנם הפסקתי אותה בגלל הגירושים - השאלה מה לעשות- מה לקבל?האם יש כדורים אחרים לדלקת שלא יגרמו לי תופעות כאלה ויטפלו כבר בדלקת הזו?
הגירודים איומים.
בתודה מראש
אבקש תשובה במהרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות שאת אלרגית לתרופה
ד``ר ליאורה אברמוב21/02/2010פני לדחיפות לרופא משפחה להחלפת האנטיביוטיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?