אזור המפשעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אזור המפשעה
    אביבה
    26/09/2010

כאשר אני מסירה שיער מאיזור המשפעה איני יכולה ללכת לשירותים ציבוריים כאילו אין דבר המכוון את השתן..גם לא כרשק השיער מקוצר ואפילו לא כאשר אני לא מסירה שיער מהשפתיים עצמם אלא רק בצדדים. הדבר פוגע לי קשות באיכות החיים..מצד אחד איני יכולה לא להסיר כי זה מביך ומצד שני אני סובלת נורא ואיני יכולה ללכת לשירותים ציבוריים או שאני מתאפקת או שנאלצת לשבת אם השירותים סבירים אך יודעת יש סיכון גבוה לדלקת בדרכי השתן שכבר הייתה לי פעמיים וזה נורא מפחיד אותי..מה עליי לעשות ? האם זה אומר שהשפתיים שלי למטה פגומות ? או עקומות ? או שמשהו לא בסדר איתי? מה עליי לעשות ? מתביישת ללכת לרופא נשים בשביל לבדוק..ביתיים החזרתי את האזור למצב הטבעי וזה יותר טוב ..אך איני מקיימת יחסי מין תקופה מהבושה ואיני לובשת קצרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אזור המפשעה

הוספת תגובה

• פני לבדיקת רופא נשים

ד``ר ליאורה אברמוב
    27/09/2010

לא ברור לי כיצד הסרת שיער מהמפשעות ולא מהשפתיים הגדולות משפיעה על זרימת השתן..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם..

אביבה
    27/09/2010

כאשר זה על השפתיים הגדולות זה תמיד קורה..אבל גם כשזה לא משם וזה רק מהצדדים מהמשפעות בצד זה קורה אבל פחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו