דימום כמעט חודשיים לאחר הפלה בעזרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום כמעט חודשיים לאחר הפלה בעזרת
    לין
    26/09/2010

שלום,

לפני 8 שבועות עברתי הפלה בעזרת כדורי ציטוטק עקב כך שהתפתחות העובר בשבוע 9 הייתה בגודל של שבוע 6 ולא נצפה דופק.

שבוע לאחר ההפלה עברתי ביקורת שבה נאמר לי ששק ההריון ייצא ועובי הרירית הוא 10.8 ושאומנם יש עוד קצת חומר אבל אין צורך לעבור עוד טיפול וכל השאריות ייצאו עם המחזור.

הדימום מאז הטיפול אומנם נחלש אך לא עבר לגמרי , כ4 שבועות לאחר הטיפול (עדיין לא קיבלתי מחזור ) הרופא ראה שיש עוד קצת חומר ושלח אותי לעשות בדיקת רמת הורמון הריון , בבדיקה יצא 32 והרופא אמר שהכל בסדר ושאני אחכה למחזור.
    כמה ימים לאחר מכן ראיתי שהדימום התגבר והייתי בטוחה שזה המחזור ובאמת לאחר יום יומיים הוא נחלש אך לא נפסק ואז אחרי שבוע עוד פעם דימום התגבר ונחלש בהדרגה אך לא נפסק.
    הדימום הוא לא מיימי אלא ממש כמו ריר בצבע אדום כהה נוטה לשחור בימים שהדימום מתגבר הוא מלווה בכאבי בטן חלשים דמוי כאבי מחזור חלשים. לא היה לי חום.

לסיכום אני חודשיים לאחר הטיפול בציטוטק, הדימום לא מפסיק, הרופא שלי בחו"ל ואני חסרת אונים לגמרי, לא יודעת אם מצבי הוא תקין, לא תקין , האם יכול להיגרם לי נזק עקב זה שאני מחכה שהרופא שלי יחזור וייבדוק את המצב עוד פעם? האם זה בסדר לחכות לרופא שלי עוד שבועיים או כדאי לי להחליף רופא ולטפל בעניין בדחיפות?
    האם הסימנים שתיארתי מצביעים על בעיה כלשהי?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עשי בדיקת בטא כדי

ד``ר ליאורה אברמוב
    27/09/2010

לודא שהפכה להיות שלילית. אם שלילית אין לך מה לחשוש. ואת יכולה לחכות לרופא שלך.אם חיובית , תלוי גם באיזה רמות, יכול להצביע על שרידי הריון עדיין ואז פני להערכת רופא בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת HCG-B Qualitative (B)

לין
    27/09/2010

שלום,

עשיתי בדיקת הריון וקיבלתי תשובה:
    HCG-B Qualitative (B) שלילי.

האם זה מצביע בוודאות שאין לי חומר הריוני והדימום שיש לי לא מצריך טיפול מיידי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את יכולה להמתין לרופא הנשים שלך

ד``ר ליאורה אברמוב
    28/09/2010

עד לחזרתו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו