חודש ו 4 ימים אחרי גרידה- מספר שאלו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חודש ו 4 ימים אחרי גרידה- מספר שאלו
    ענבל
    27/09/2010

שלום רב..
    לפני קצת יותר מחודש עברתי ניסיון הפלה עם מפיג'ין שלא הצליח (הייתי אלרגית כנראה למפיג'ין..) ולאחר מכן עשו לי גרידה.
    הגרידה הייתה לפני חודש ו 4 ימים.
    אחרי הגרידה לקחתי במשך שבוע גלולות והפסקתי- אחריהם קיבלתי דימום שנבע מהפסקת הגלולות.
    עדיין לא קיבלתי מחזור! בדיוק חודש אחרי הגרידה עשיתי בדיקת הריון שיצאה שלילית.
    מספר שאלות.. :
    1. האם ייתכן הריון למרות שחודש אחרי הגרידה בדיקת הריון ביתית יצאה שלילית?
    2. האם זה תקין שעד עכשיו לא קיבלתי עדיין מחזור?
    3. מתי להתחיל לדאוג :) או יותר נכון, כמה זמן עוד עליי לחכות למחזור עד שאפנה לרופא?

תודה.. ענבל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אם המחזורים שלך היו תקינים

ד``ר ליאורה אברמוב
    27/09/2010

וסדירים לפני ההריון הסבירות היא שתקבלי מחזור חודש אחרי הדימום שנבע מהפסקת הגלולות. מדוע הפסקת אחרי שבוע לא ברור, ובאיזה אמצעי מניעה את מתכוונת להשתמש עכשיו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע לתשובותייך -

ענבל
    27/09/2010

הפסקתי עם הגלולות שבוע לאחר שהתחלתי מכיוון שהופיעו לי תופעות לוואי רבות.
    אני מתכננת להשתמש בגלולות סרזט לפי המלצת הרופא אבל אני רוצה לפני זה לוודא במיליון האחוזים שאני לא בהריון.. בכלל, אחרי כל הסיפור הזה מתי אמור להיות אצלי ביוץ?
    ותודה רבה על ההתייחסות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ברור מתי יגיע הביוץ

ד``ר ליאורה אברמוב
    28/09/2010

אם המחזורים שלך היו בעבר כל חודש הרי סביר להניח שהביוץ יחזור להיות שבועיים אחרי המחזור.
    אם את חוששת מהריון עשי בדיקה ביתית כדי לשלול ותרגעי....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו