צריכה עזרה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה דחוף
    נופר
    27/09/2010

היי,
    אני בת 21 ומזה חצי שנה נוטלת גלולות מרסילון. לפני כשבוע וחצי החלפתי לגלולות מינולט (מיד אחרי שהסתיים לי המחזור)התחלתי לקחת את הגלולות ביום חמישי בשעה 11 בלילה, וביום שישי עקב יום כיפור הקדמתי את הגלולה לשעה 5 אחה"צ.. ויום שבת חזרתי לקחת את הגלולה כרגיל ב11 בלילה.. אני לא יודעת אם זה בסדר מה שעשיתי אבל לפני כ-3 ימים התחיל לי דימום שרק הולך ומתגבר לקראת מחזור.. יש לציין שבשבוע הזה גם לקחתי אנטיביוטיקה עקב ניתוח בשיניים.
    הבעיה שלי היא שבשבוע הבא אני נוסעת לאילת ואני לא רוצה להיות במחזור.. מה אני עושה כדי להפסיק את הדימומים? אני יכולה להפסיק עכשיו את הגלולות ולקבל מחזור למרות שהשתמשתי בהן רק כשבוע וחצי? אני יכולה לחזור עכשיו למרסילון?זה יפסיק את הדימום?..
    בבקשה תעזרו לי אני אובדת עצות וממש דחוף לי שהדימום יפסק וכרגע נראה שהוא רק מתגבר..
    יש לציין שאני סובלת משחלה פוליציסטית...

בתודה מראש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה דחוף

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    27/09/2010

אל תפסיקי ליטול גלולות. מאידך את יכולה לקחת 2 חפיסות בצורה רצופה, ללא הפסקה. הדימום יפסק במהלך הימים הבאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו