האם קייסם סיכוי להריון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם קייסם סיכוי להריון?
    ליאת
    30/09/2010

ואני וחברה שלי קיימנו יחסי מין .. אני נשארתי בבגדים והיא הייתה עירומה לחלוטין
    כאשר גמרתי בתוך המכנס הבחנתי בכתמים על המכנס דבר שהבהיל את חברתי כי הייתה נצמדת עירומה ובמגע עם הכתמים האלו ... ניסיתי להרגיע אותה אמרתי לה כי הרטיבות היא לא זרע אלא נוזל שמלווה אותו אך לשוא... הבעיה שהרבה אנשים לא מקצוענים אמרו לה כי יש סיכוי להריון .
    אני כמעט בטוח שהסיכוי שואף לאפס מאחר והזרע לא עובר מהמכנ אפילו אם היא הייתה עירומה..
    אך למען הרגעתה אבקש תשובת רופאים מקצוענים:
    האם יש סיכוי שהזרע עבר מהמכנס שלי (אפילו אם הייתה צמודה בעירום לכתמים) לנרתיק שלה?
    האם יש סיכוי להריון?
    נא תשובה דחוף ...

תודה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם קייסם סיכוי להריון?

הוספת תגובה

• זרע לא עובר דרך בגדים

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/10/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש סיכוי להריון?

מזל
    03/10/2010

אפילו אם הייתה עירומה ובמגע עם הכתמים שהיו על מענסי אין סיכוי להריון נכון?

שאלה נוספת בבקשה: המחזור שלה אמור להיות עוד שבוע ... היא כבר יומיים סובלת כאבים דומים לכאבי מחזור כמו כאב גב תחתון... לעיתים כאב ראש ... התקפות רעב ... הפרשות בצבע לבן....
    היא שיגעה אותי ... לא מפסיקה לחשוב שהיא בהריון
    אני מאמין שהכל בראש שלה ...
    נא תשובתך פלייייייייייייייייייייייייז.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין סכוי להריון

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו