וסטיבוליטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וסטיבוליטיס
    דנה
    30/09/2010

אני סובלת מוסטיבוליטיס כבר מס' שנים, ניסיתי כל טיפול פרט לניתוח. תרבית לקנדידה יצאה חיובית ואני מעוניינת לשלול את האפשרות שהגורם לכאב הוא הפטרייה לפני ניתוח, אולם טיפולים חיצוניים הכוללים כדורים לבליעה ומשחות לא עזרו כלל, ועקב הכאבים אינני מצליחה להחדיר טבליות, לא של אגיסטן ולא פרוביטיק. אני מחדירה רק מס סנטימטרים לפני השינה. האם זה מספיק? מה עוד ניתן לעשות במקרה שכזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וסטיבוליטיס

הוספת תגובה

• טיפול מונע לקנדידה חוזרת בזמן מחזור

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/10/2010

יכול למגר את הפטריה מהנרתיק. במקרים קשים דיאטה לקנדידה יכולה לעזור. יש סוגי קנדידה עקשניים לטיפול שצריך טיפול דרך הפה מספר חודשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי. לקחתי טיפול דרך הפה

דנה
    01/10/2010

פעמיים .ברצף,כלומר כדור כל שבוע למשך 6 שבועות,ואחר כך שוב, לשישה שבועות יחד עם טבעקוטן.זה לא עזר.איזה טיתול כן אפשר שיהיה יעיל יותר אם החדרת כמוסות כואבת?אולי ג'ל? האם מספיק להחדיר רק כמה ס"מ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממתינה לתשובה

דנה
    09/10/2010

איזה טיפול חלופי קיים?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו