כתמים חומים לפני מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתמים חומים לפני מחזור
    במבי
    03/10/2010

שלום רב, יש לי תופעה מוזרה שהחלה מהמחזור האחרון (והיום אני לפני המחזור החדש עוברת את אותה תופעה)
    מה שקורה לפני שאני מקבלת את המחזור החודשי מופיע לי שבוע או מס' ימים לפני כתמים חומים, ממש כמו דימום אדמדם חום. ואז שבוע אחרי מופיע לי המחזור. למה זה קורה ?
    זה ממש כאילו אני עוברת את המחזור החודשי שבועיים. אני רוצה לציין שלא קרה לי בעבר התופעה הזו. אמנם היו לי את הכתמים החומים אבל ממש יום או יומיים לפני המחזור. למה היום אני מקבלת את זה שבוע לפני ?! וזו פעם שנייה. אגב אני עברתי טיפול של CIN3 לפני 3 שנים בערך אבל תמיד אני במעקב והכל ברוך ה' תקין. האם התופעה קשורה למקרה ?
    אגב כרגע אני בחו"ל בטיול וכאן הרפואה ממש יקרה. האם זה מקרה דחוף ? אני עוד שבועיים מגיעה לארץ. האם זה סובל דיחוי ? אני קצת חוששת אך יחד עם זאת מקווה שהכל בסדר.
    אודה לכם על תשובתכם המהירה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתמים חומים לפני מחזור

הוספת תגובה

• תופעה יד'ועה ולא מדאיגה

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/10/2010

יכול להיות שבוש הורמונלי עקב הטיול בחו"ל... חכי שתחזרי לארץ ופני אז לבדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו