שאלה דחופה- מודאגת!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה- מודאגת!
    אלינור
    04/10/2010

שלום רב לך ד"ר שמי אלינור וברצוני לקבל עצה או פתרון לקושי שאני ממש לחוצה בגללו התחתנתי לפני כחודשיים ובביקור האחרון שלי אצל רופאת הנשים ביקשתי ממנה מרשם לגלולות כי אני רוצה להתחיל לקחת גלולות (ברצוני לציין כי לפני כן לא השתמשתי בגלולות אלא באמצעי מניעה אחרים) הרופאה המליצה לי על פמינט והסבירה לי איך לקחת בפעם הראשונה מיום קבלת הווסת וכשנגמרת חפיסה עושים הפסקה 7 ימים וביום השמיני מתחילים שוב חפיסה וכך עשיתי, בתאריך ה- 26.9 (יום קבלת הווסת) התחלתי להתשמתש בגלולות בפינט כמו שהיא אמרה והיום אחרי 8 ימים הווסת שלי ממשיכה אומנם לקראת הסוף אבל האם דבר זה אפשרי כי עד היום הווסת שלי נמשכה לכל היותר 6 ימים ועכשיו עם הגלולות הווסת נמשכת 8 ימים כאשר הרופאה אמרה לי שגלולות יקצרו את זמן המחזור שאלתי היא האם יתכן כי הגלולות פימנט לא מתאימות לי בנוסף אציין כי הרופאה המליצה לי לעבור חיסון לסרטן צוואר הרחם בשם גארדסיל (אשר עושים 3 זריקות) ואת החיסוןזריקה ראשונה עשיתי בתאריך 1.10 כאשר אני נוטלת במקביל גלולות ומאז החיסון יש לי בחילות נוראיות וגם הקאתי פעם אחת, יש לי כאבי גרון וכאבי ראש אשר ממש מלחיצים אותי ד"ר יקר אני נורא לחוצה האם יכול להיות שאלו הם תופעות לוואי של החיסון ו/או של הגלולות והאם התסמינים הנ"ל מעידים שאני אלרגלית לחיסון או שהגלולות לא מתאימות לי ואם כן האם עלי להפסיק בעקבות כך עם השימוש בגלולות או שזה דבר אופייני וזהו הסתגלות של הגוף לגלולות! אשמח אם תוכלו לענות לי במהרה כי אני ממש לחוצה מהתסמינים והתופעות הללו שלא היו לי בעבר ומה עלי לעשות? תודה רבה וישר כוח על העזרה !!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה- מודאגת!

הוספת תגובה

• שאלה דחופה- מודאגת! - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    04/10/2010

לוקח מספר חודשים עד שהגוף מתרגל לגלולות בתקופה זו יכולות להיות בחילות, ודימומים לא סדירים. התלונות שלך להערכתי קשורות לגלולות ולא לחיסון, אין בעיה להתחסן כשלוקחים גלולות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו