גלולות, מיגרנה והתקן.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות, מיגרנה והתקן.
    שירה
    04/10/2010

שלום רב,

אני בת 27 ולוקחת גלולות מגיל 16 בערך.
    בשנה וחצי האחרונות החלו להופיע לי מיגרנות קשות מאד (ללא אאורה), לעתים אפילו בתדירות של פעמיים בשבוע.
    אחרי שניסיתי הכל (למעט כדורים למניעה, שמבחינתי זה לא פתרון), לפני 4 חודשים פשוט החלטתי לנסות להפסיק את הגלולות.
    מהרגע שהפסקתי את הגלולות - לא הייתה לי מיגרנה אחת (!). ברור לי כי עד כמה שהממצא הזה קיצוני, אך ברור לי כי יכול להיות שיש משתנה נוסף שאני לא מבחינה בו, במיוחד לאור העובדה שאני לוקחת גלולות שנים ונראה מוזר שדווקא לאחרונה הן מזיקות לי.
    ובכל זאת -
    אני מאד חוששת לחזור לגלולות, פן יחזרו ההתקפים. חשבתי לנסות התקן, אך אין לי מושג איזה סוג (הורמונלי/לא הורמונלי). האם כדאי לי לנסות בכל זאת סוג אחר של גלולות במקום ללכת על התקן? יש לציין כי אני מעשנת (5 סגריות ביום בממוצע).

מה המלצתך?

תודה רבה, לילך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות, מיגרנה והתקן.

הוספת תגובה

• גלולות, מיגרנה והתקן. - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    04/10/2010

התיעצי עם רופא נוירולוג
    נסי לעבור לגלולות עם מינון הורמונלי הכי נמוך או לנובה רינג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה.

לילך
    04/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו