פוסטינור והפרשות - חשוב!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוסטינור והפרשות - חשוב!
    ב
    04/10/2010

שלום רב
    אני בת 25 לוקחת גלולות ברצף כבר כמה שנים מקפידה תמיד על אותה השעה ולא שוכחת גלולות.
    לפני כשבועיים נטלתי גלולה בזמן הקבוע ולאחר כשעה שלשלתי. לאחר שעה נוספת שלשלתי שוב.
    באותו הערב קיימתי יחסי מין עם חבר שלי, עם שפיכה בחוץ ונטלתי פוסטינור בבוקר שאחרי על מנת להרגיש בטוחה.
    לאחר שבוע שנטלתי את הפוסטינור החלו להופיע הפרשות חלשות מאוד חומות-אדומות כהות.
    עדיין לא קיבלתי, אני אמורה לקבל רק ביום שישי הקרוב.
    1. מהן ההפרשות?
    2. האם עליי לדאוג שמא יש סיכוי להריון לפי המידע הנ"ל?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוסטינור והפרשות - חשוב!

הוספת תגובה

• פוסטינור והפרשות - חשוב! - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    04/10/2010

ההפרשות הדמיות נגרמו בגלל הפוסינור שיכול לעשות שבושי מחזור. לא נראה לי שאת בהריון אבל אםיהיה איחור במחזור עשי בדיקה להריון ביתית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת דם להריון

ב
    08/10/2010

חיכיתי שבועיים מזמן קיומי יחסי המין ועשיתי בדיקת דם להריון. התוצאה יצאה שלילית. עדיין לא קיבלתי מחזור
    חשוב לציין כי הפסקתי ליטול את הגלולות מיד אחרי שלקחתי פוסטינור והבנתי כי הפוסטינור עלול לגרום לשיבושים במחזור.
    האם כדאי לי לעשות בדיקה נוספת?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו