דקירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דקירות
    נועה
    04/10/2010

שלום רב,
    לפני 3 ימים סיימתי את המחזור החודשי. לפני כיומיים עשיתי ריצה ובמהלכה החל פתאום כאב חד מן דקירה חזקה בצד שמאל למטה באזור הרחם. חשבתי שאולי זה בגלל שלא נשמתי נכון(לציין כי אני עושה הרבה ספורט מינימום 4 פעמים בשבוע), אך זה לא פסק והלך והתגבר ואפילו שלחצתי באיזור זה לא עזר. רק שעברתי למצב של הליכה זה הלך ודעך עד שעבר לגמרי. ניסיתי שוב לרוץ אחרי ההליכה וזה חזר ואז שוב הפסקתי ושוב פסק. ועד עכשיו יש לי מן דקירות והרגשה מציקה באיזור ימין ושמאל. ביוץ זה לא יכול להיות. מה כן אם כך? אני ממש מודאגת:( תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דקירות

הוספת תגובה

• דקירות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    04/10/2010

לא ניתן לדעת, אולי מתיחה של השרירים בשיפולי הבטן אולי משהו אחר. אם לא יעבר תוך 24 שעות פני לבדיקת רופא נשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבייצת

נועה
    05/10/2010

ליאורה שלום רב,
    הייתי אצל הרופא נשים שלי הוא בדק אותי והראה לי שני זקיקים אחד בכל צד ואמר לי שאני מבייצת. אני מקווה שזה אכן כך ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו