זריקה למניעת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זריקה למניעת הריון
    שרי
    05/10/2010

שלום רב,

זקוקה ליעוץ שמי שרונה ואני בת 35 אמא ל- 5 ילדים, לפני כחודש פניתי לרופאת הנשים שלי במטרה להוריד את הטבעת בגלל הזמן שעבר והבעיות שהיא גורמת לי כמו: דימום בשעת קיום יחסי מין, דימום לא סדיר, וריבוי של דימום בעת המחזור (הטבעת נמצאת אצלי כבר למעלה מ- 5 שנים) רופאת הנשים המליצה לי לעשות את הזריקה למניעת הריון שכל 3 חודשים מקבלים אותה ושבזמן הזה אין מחזור, ולא להוציא כרגע את הטבעת עד שנראה האם הזריקה מתאימה לי, את הזריקה קיבלתי לפני 3 שבועות והיום כ- שבוע וחצי אני מדממת לא דימומים של מחזור אלא טיפות דם, אינני יודעת האם דבר זה אופייני, מה עלי לעשות ?רופאת הנשים שלי כרגע שוהה בחו"ל ואין לי אפשרות להתייעץ איתה, דבר נוסף תופעות הלוואי שהיא עושה לי זה קושי בנשימה, ועצבנות יתר, על שטויות. אני מאוד אשמח לשמוע את התייחסותכם בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זריקה למניעת הריון

הוספת תגובה

• זריקה למניעת הריון - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    06/10/2010

הדימומים ותופעות הלואי האחרות אמורות להפסק עם הזמן.. אין דחיפות בפניה לרופא הנשים ואת יכולה לחכות לרופאה שלך שתחזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו