חומצה פולית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חומצה פולית
    לירן
    05/10/2010

הי.אני בת 36 ומנסה כעת להיכנס להריון ראשון.יש לי ריפלוקס ולכן אני לא יכולה לקחת חומצה פולית, זה גורם לי להרגיש נורא וכל התופעות של הריפלוקס רק מתגברות.מה לעשות? ההומאופטית שלי יעצה לי לא לקחת את החומצה הפולית אבל לדאוג שמבחינת תזונה אוכל כל יום משהו המכיל חומצה פולית.מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חומצה פולית

הוספת תגובה

• חומצה פולית - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    06/10/2010

התיעצי עם הרופא המטפל בך ברפלוקס מה האלטרנטיבות. בחנויות טבע יש תכשירים טבעיים המכילים גם כן חומצה פולית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - לד"ר אברמוב

לירן
    06/10/2010

ראשית - תודה רבה על תגובתך המהירה.
    שנית - מנסיוני, אני לא יכולה לקחת ויטמינים בכלל כי הם גורמים לי להרגיש רע בין אם הם מופיעים באופן טבעי ובין אם לאו.
    התזונה שלי קצת לקויה מאחר ויש מאכלים שגורמים לריפלוקס ממנו אני סובלת להתגבר ולכן אני נמנעת מהם.אני יודעת שזה עלול להזיק לעובר וליצור מומים.זה מפחיד אותי אבל אין פתרון אחר.מצד שני בזמנו ההורים שלנו לא לקחו ויטמינים וחומצות פוליות ולא קרה כלום אז...מה עלי לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - לד"ר אברמוב - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    07/10/2010

שבי עם דיאטנית שתבנה לך תפריט שיש בו כמות גבוהה של חומצה פולית בכמות שיש בכדורים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו