אין חשק מיני בכלל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין חשק מיני בכלל
    ליאור
    11/10/2010

שלום לכם אני ישמח אם תוכלו לעזור לנו .אנחנו זוג כ10 שנים עם 2 ילדים.ממתי שהתחתנו עד היום היחסי מין שלנו גרועים מאוד.לאשתי אין שום חשק ורצון להיות בסקס.אני מרגיש לא טוב מזה ויש רצון לפעמים להתגרש לבגוד אני לא יודע מה?אני לא יודע אך יש מצב שאשה שאומרת שהיא אוהבת אותי לא רוצה לגעת בי.אני נראה טוב מאוד נקי ומסודררוצה לפנק ולתת ואין אם מי לדבר.הינו אצל סקסולוגית בבלינסון שניסתה לעזור אבל לא היה מה לעשות.דיברנו אם אשת מקצוע שאמרה שאשתי לא יכולה לאהוב סקס בכלל.תמיד קשה כואב.עיפות.ועוד תירוצים שממש לא נראה טוב.אנחנו מדברים על הכול אבל זה ההפשרות ההחרונה שאני חושב שיש .תעזרו לי בבקשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין חשק מיני בכלל

הוספת תגובה

• אין חשק מיני בכלל - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    11/10/2010

האם שתך רוצה טיפול בכלל?
    אם חשוב לה לטפל בנושא הרי אפשר לפנות לטיפול אצל מישהי אחרת שאולי תבוא בגישה אחרת שתדבר יותר אל אשתך ותעזור לה לעשות שינוי.
    יש מצב שנשים סוגרות ומוותרות על הקטע המיני, ואז אתה צריך להחליט האם אתה מסוגל לחיות במצב שכזה - אני בטוחה שלאישתך יש המון מעלות ויתרונות חוץ מהבעיה המינית
    אי אפשר לתת לך פתרון אינסטנט באינטרנט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו