כאב ודימום בזמן קיום יחסים-דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב ודימום בזמן קיום יחסים-דחוף
    יעל
    11/10/2010

אני בת 24, לאחר כמעט שנה של טיפולים בנון הוצקינג לימפומה+השתלת מח עצם עצמית.
    יש לי חבר חדש וקיימנו יחסים מין וזה לראשונה חשתי כאב בחדירה ודימום קל אחריי. אציין שאני לא בתולה ומעל שנתיים לא קיימתי יחסי מין,וכן הייתי רטוב מבפנים. היה לי ממש מוזר ומפתיע לחוש את הכאב והדימום כי זה אף פעם לא קרה לי בעבר. יכול להיות שעקב הזמן הממושך שהאזור לא היה פעיל הוא התכווץ?הדימום הוא מפציעה? (אני לא במחזור). עברתי במאי ניתוח להוצאת רקמת שחלה האם יש קשר? מה לעשות? זה מדאיג ומפחיד אותי...בבקשה תענו לי כמה שיותר מהר!
    תודה,
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב ודימום בזמן קיום יחסים-דחוף - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    11/10/2010

חסר נתונים, האם חזרו לך מחזורים סדירים אחרי הכמותרפיה?
    נסי לדאוג לסיכוך רב בזמן חדירה. הנרתיק לא מתווץ אך אם אין לך מחזורים יכול להיות שיש בעית יובש עקב נפילה הורמונלית וזה דורש טיפול הורמונלי מקומי לנרתיק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדין לא חזר המחזור

יעל
    11/10/2010

עדיין לא חזר לי המחזור. קיבלתי טיפול הורמונלי-גלולות שמקלות לי על הגלי חום ומחזירות לגוף את ההורמונים החסרים. האם זה יכול להיות משהו אחר? הרגשתי שבתחילת החדירה זה לא כאב אך בהמשכה כאילו היה שם מחסום צר ולעבור אותו כאב לי מאוד..
    ללכת להיבדק? מה לעשות? ומה לגבי הדימום הקל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדין לא חזר המחזור - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    12/10/2010

יכול להיות שיש כווץ שרירים של הנרתיק וזה יוצר את הכאב הפנימי. הבדקי על ידי רופא נשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו