בעיות במחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות במחזור
    הילה
    11/10/2010

שלום רב
    אני בת 27 לפני שנה ילדתי בניתוח קיסרי והכול עבר בסדר, לפני ההריון היה לי מחזור תקין ומסודר כל חודש בחודשו חשוב לציין כי בתקופה ההיא גם עשיתי דיאטה עצמית וירדתי 18 ק"ג ללא כל פגיעה במחזור .לאחר ההריון היו לי דימומים שלאחר הלידה למשך כשבועיים אולי חודש ואז לא קיבלתי מחזור כ7 חודשים פניתי לרופא הוא נתן לי את הכדורים שלוקחים כמה ימים ומגיע המחזור אך לשמחתי איך שיצאתי ממננו הגיע המחזור,אז לא נטלתי את הכדורים כמובן ואז לאחר מכן שוב 3 חודשים לא הגיע המחזור. פעם אחרונה קיבלתי בתחילת ספטמבר ושוב עכשיו נראה כאילו הוא לא מתכוון להגיע שוב, למה זה קורה האם יש קשר ללידה שעברתי? חשוב לצין כי אני מתעמלת כ-4 שנים גם בתחילת ההריון התאמנתי ועד חודש שמיני רק אימונים פסיביים האם יש קשר בין הספורט לאי קבלת המחזור ? אני אובדת עצות!!!! חשוב לציין כי קשה לי לחזור למשקלי ואף לרזות-עליתי 15 קג בהריון ירדתי אולי 5-6 במשך שנה!!!! למרות שאני שומרת ומתאמנת זה ממש האופי של החיים שלי, אשמח אם תייעצו לי מה לעשות או לא לעשות מלבד הרצון להשיל את הנפיחות ושומן שנותרו מהלידה שמתסכלים אותי נורא כי הייתי אחרת, זו הרגשה נוראית לא לקבל את המחזור החודשי
    בברכה
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות במחזור

הוספת תגובה

• בעיות במחזור - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    12/10/2010

הילה שלום
    מזל טוב, על מנת לברר את הסיבה בעיות במחזור יש להשליפ בדיקות כולל דם ובדיקת על קול עד השלמת הבדיקות לא ניתן לקבוע טיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו