לא מקבלת מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מקבלת מחזור
    שוהם
    12/10/2010

שלום
    אשמח לקבל ייעוץ בקשר לתופעה לא שכיחה אצלי. מזה כשלושה חודשים אני לא מקבלת ממש מחזור. ז"א בפעם האחרונה שראיתי מעט דימום היתה לפני כשלושה חודשים. מאז באופן די מוזר זה נראה שכל חודש אני כמעט מקבלת ובסוף משום מה המחזור ה מיוחל לא מגיע. למשל בימים אלו, אני מרגישה שכל הגוף שלי מנופח ממש, החזה כואב מאד ויש גם כאבי בטן (שאני מזהה ככאבי מחזור, אם כי רק לעיתים נדירות יש לי כאבי מחזור), אבל תופעות אלו הן כבר למעלה משבוע והמחזור מתבושש. אציין כי אינני בהריון (אני בתולה) וגם כיום אינני סובלת מתת תזונה (בעבר היתה לי הפרעת אכילה, אולם גם אז המחזור לא לגמרי ניפסק). מה יכולה להיות הסיבה לכך? האם עלי לחכות עוד תקופה ולראות מה יתפתח? אולי חשוב לציין, כי באופן כללי אין לי הרבה דימום, והמחזור עצמו יכול לעיתים פתאום לאחר או להקדים או להיות רציני ומלא דימום לעומת פעמים שאני כמעט ללא דימום, אז אולי המצב בעכשיוי הוא עוד תופעה חדשה שלו? אגב, אני בת 28.
    אשמח מאד לתשובתכם
    שוהם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מקבלת מחזור

הוספת תגובה

• לא מקבלת מחזור - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    12/10/2010

פני ליעוץ רופא נשים. כדאי לבצע בדיקת אולטראסאונד ובדיקות דם הורמונליות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו