מחזור מתמשך ודימומים בין מחזורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור מתמשך ודימומים בין מחזורים
    לין
    13/10/2010

בחודש שעבר קיבלתי מחזור בדיוק בזמן אך הדימום היה חלש יחסית לדימום הרגיל. בדרך כלל המחזור שלי נמשך 3-4 ימים (יומיים של דימום מסיבי)ונפסק. במקרה זה המחזור התארך ללמעלה משבוע ולאחר מכן במשך כל החודש סבלתי מדימומים חלשים (דם נטו ללא רקמה רירית). חשבתי שהדבר נבע כתוצאה מתקופה מאוד לחוצה שעברה עלי והשפיעה על מצבי הנפשי והפיזי (למרות שבעבר כבר חוויתי תקופות כאלה ולא הייתה להן השפעה פיזיולוגית על המחזור החודשי).
    החודש קיבלתי מחזור (שהוא די המשך לדימומים מחודש שעבר) ושוב אותו סיפור של דימום חלש יחסית למחזור רגיל, דם נטו (ללא רירית או קרישי דם) שמתמשך כבר למעלה משבוע.
    אני בת 31 ולא פעילה מינית (גם מעולם לא לקחתי גלולות), קבעתי כבר תור לרופא נשים אך קבעו לי רק לעוד 3 שבועות ואני קצת בחששות מהעובדה שעלי להמתין כל כך הרבה זמן עם בעיה זו.  

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחזור מתמשך ודימומים בין מחזורים - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/10/2010

נשמע כמו הפרעה הורמונלית, את יכולה להמתין עד לתור אצל רופא נשים. צריך לבצע בדיקה גינקולוגית, בדיקה מצואר הרחם -פאפ ואולטראסאונד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו