גלולות - שולחת הודעה שנייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות - שולחת הודעה שנייה
    לירי
    14/10/2010

שלום אני לוקחת גלולות באופן קבוע ולא שוכחת
    ביום שני 11 באוקטובר לקחתי מהחפיסה את הגלולה של יום ראשון הבא כלומר את 17 באוקטובר (במקום זו של יום שני..)
    כשקמתי בבוקר שראיתי שלא נלקחה הגלולה של יום שני נלחצתי שלא לקחתי גלולה וישר לקחתי את זו שכביכול שכחתי...
    ביום שלישי בלילה לקחתי כרגיל את יום שלישי...כלומר מה שיצא זה שלקחתי ביום שני בלילה גלולה וביום שלישי בוקר שוב... (אחת יותר מידי)
    מה עושים?!\
    החפיסה שהיתה אמורה להגמר עם גלולה אחרונה ביום ראשון הקרוב 17/10 עכשיו תגמר לי בשבת...
    מתי המחזור יגיע?
    בדרכ הגלולות מסתיימות לי ביום ראשון (חפיסה אני מתחילה ביום שני) וביום שישי של אותו שבוע מגיע המחזור...האם גרמתי נזק בלקיחת 2 גלולות בסמיכות גבוהה ? להמשיך רגיל ?(נשארו לי 4 גלולות במקום 5 עד סוף החפיסה החודשית)
    אנא תשובתכם המהירה
    תודה
    מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גלולות - שולחת הודעה שנייה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/10/2010

לא נגרם נזק. את תסיימי את החפיסה יום אחד יותר מוקדם מהרגיל - עשי הפסקה 7 ימים וביום השמיני תתחילי חפיסה חדשה כלומר שוב ביום אחד יותר מוקדם. הכל זז ביום אחד מוקדם יותר..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו