פלוקונאזול ופאסיג'ין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלוקונאזול ופאסיג'ין
    סמדר
    15/10/2010

שלום,

במהלך החודש האחרון הופיע לי גרד בנרתיק, אדמומיות, הפרשות מרובות בגוון לבן-צהבהב וסמיכות יותר מהרגיל ותחושת צריבה במגע באזור השפתיים (למשל בזמן ניגוב אחרי הטלת שתן). בפעם הראשונה זה הופיע מספר ימים לאחר מגע מיני (עם קונדום), נמשך כשבוע ונעלם עם תום הוסת. בפעם השנייה זה הופיע שוב מספר ימים לאחר מגע מיני (עם קונדום), ואתמול פניתי לרופא נשים בעניין. הרופא ביצע בדיקה (לא לקח משטח או משהו כזה) וטען שיש לי פטריה וזיהום חיידקי, ורשם לי שני סוגי כדורים:
    1. פלוקונאזול - כדור אחד לקחתי אתמול ואת השני הוא אמר לי לקחת כעבור שלושה ימים.
    2. פאסיג'ין - 4 כדורים של 500 ג' שאני צריכה לקחת היום, בהפרשים של רבע שעה אחד מהשני, עם האוכל.

מעולם לא סבלתי מפטריות או זיהומים באזור, מעולם לא השתמשתי באגיסטן לטיפול פטרייתי וכו'. לאחר לקיחת הכדור הראשון של הפלוקונאזול (שהבנתי שהוא דומה בפעולתו לאגיסטן, אנטי-פטרייתי) - חלה הקלה מסויימת. עם זאת, הפאסיג'ין מיועד לטיפול בטריכומונאס - אך כיצד הרופא יכול לדעת שזה מה שיש לי רק ממבט?
    לקחת את הפאסיג'ין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלוקונאזול ופאסיג'ין

הוספת תגובה

• פלוקונאזול ופאסיג'ין - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    15/10/2010

פטרת על פי רוב ניתן לאבחן לפי הסתכלות
    קבלת טיפול מקובל
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו