לכולן ענו ורק את השאלה שלי פיספסו ו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לכולן ענו ורק את השאלה שלי פיספסו ו
    ליאל
    18/10/2010

וזה דחוף , אני מעתיקה אותה לפה
    ני אשה בת 42, + בת, היה לי התקן תוך רחמי רגיל (ללא הורמונים )שהותקן מיד לאחר הלידה, הייתי מרוצה ממנו מאד, לא חשתי בו, ההתקנה לא כאבה, ולמעשה חשבתי שזה הפתרון האידאלי,לאחר 5 וחצי שנים בעצת הרופא הסרתי אותו והתקנתי חדש, מאז רק סיוט ברמות שאין לתאר, ומדובר באותו סוג התקן. ההתקנה כאבה יותר מלידה , כאבים גם ימים אחרי , ומאז דלקות בלתי פוסקות בשתן, הייתי אצל הרופא מאז מליון הפעם- ההתקן במקום ללא תזוזה ולא ברור מה פשר הדלקות בשתן, אני מקבלת שוב ושוב אנטיביוטיקה הדלקת עוברת ואז כעבור יום יומיים מתום האנטיביוטיקה , שוב צריבה הטלת שתן מוגברת, כאבים בגב תחתון כך כבר חודש וחצי. ולא הזכרתי שאני מקבלת מחזור מטורף כל שבועיים, מה שלא היה בהתקן הישן. הרופא אמר שזה כמו לידה כל פעם זה אחרת... אבל אני שוקלת להוציאו. הרופא אומר שאין קשר לדלקות בשתן אבל מעולם לא סבלתי מדלקת בשתן ולפתע זה לא נגמר לי , ממש שוכן קבע כולל כאבים במפשעות בגב תחתון, ושיפולי הבטן.

מה לעשות? הצילו...............

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לכולן ענו ורק את השאלה שלי פיספסו ו - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    19/10/2010

אין קשר בין ההתקן לדלקות בדרכי השתן. התחילי לעשות ברור אורולוגי מדוע יש דלקות חוזרותלגבי כאבים ודימומים בלתי סדירים - קורה שהתקן לפעמים יושב טיפה פחות טוב במ"מ ואז הוא פחות מוצלח.
    הוציאי את ההתקן. תני לגוף להתאושש חודש חודשיים ואז עשי שוב התקן חדש בתקווה שהבא יהיה יותר טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו