מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לכולן ענו ורק את השאלה שלי פיספסו וליאל18/10/2010
וזה דחוף , אני מעתיקה אותה לפה
ני אשה בת 42, + בת, היה לי התקן תוך רחמי רגיל (ללא הורמונים )שהותקן מיד לאחר הלידה, הייתי מרוצה ממנו מאד, לא חשתי בו, ההתקנה לא כאבה, ולמעשה חשבתי שזה הפתרון האידאלי,לאחר 5 וחצי שנים בעצת הרופא הסרתי אותו והתקנתי חדש, מאז רק סיוט ברמות שאין לתאר, ומדובר באותו סוג התקן. ההתקנה כאבה יותר מלידה , כאבים גם ימים אחרי , ומאז דלקות בלתי פוסקות בשתן, הייתי אצל הרופא מאז מליון הפעם- ההתקן במקום ללא תזוזה ולא ברור מה פשר הדלקות בשתן, אני מקבלת שוב ושוב אנטיביוטיקה הדלקת עוברת ואז כעבור יום יומיים מתום האנטיביוטיקה , שוב צריבה הטלת שתן מוגברת, כאבים בגב תחתון כך כבר חודש וחצי. ולא הזכרתי שאני מקבלת מחזור מטורף כל שבועיים, מה שלא היה בהתקן הישן. הרופא אמר שזה כמו לידה כל פעם זה אחרת... אבל אני שוקלת להוציאו. הרופא אומר שאין קשר לדלקות בשתן אבל מעולם לא סבלתי מדלקת בשתן ולפתע זה לא נגמר לי , ממש שוכן קבע כולל כאבים במפשעות בגב תחתון, ושיפולי הבטן.
מה לעשות? הצילו...............* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכולן ענו ורק את השאלה שלי פיספסו ו - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/10/2010אין קשר בין ההתקן לדלקות בדרכי השתן. התחילי לעשות ברור אורולוגי מדוע יש דלקות חוזרותלגבי כאבים ודימומים בלתי סדירים - קורה שהתקן לפעמים יושב טיפה פחות טוב במ"מ ואז הוא פחות מוצלח.
הוציאי את ההתקן. תני לגוף להתאושש חודש חודשיים ואז עשי שוב התקן חדש בתקווה שהבא יהיה יותר טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?