מבולבלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת
    נולי
    18/10/2010

שלום רב, אני מנסה להכנס להריון מזה מס' חודשים. הווסת האחרונה שלי הייתה ב-25.9.
    ביום ה-14 לווסת היו לי כאבים חזקים בצד שמאל למשך כמעט יממה והייתי בטוחה שאלו כאבי ביוץ. למרות שהשתמשתי בערכה ביתית לזיהוי ביוץ שיצאה שלילית בזמן זה (הפס השני היה קיים אך היה חלש יותר מהפס ביקורת).
    ביום ה-20 למחזור, בבדיקת ביוץ ביתית יצא לי חיובי חזק ויום אחרי התחילו לי כאבים בצד ימין בבטן תחתונה וגב תחתון שנמשכו כיומיים.
    אתמול נבדקתי אצל הגניקולוגית שלי ששללה ממצא כלשהו כגון ציסטה או דלקת ואמרה שכנראה זהו הביוץ.
    עכשיו אני נורא מבולבלת,ויש לי מס' שאלות
    1. האם יכול להיות שהיה לי ביוץ פעמיים? פעם מצד שמאל ואחרי שבוע מצד ימין?
    2. למתי לצפות את קבלת המחזור בהנחה שלא נקלטתי?

3. כיוון שהיו לי הכאבים ביום ה-21 למחזור וממש לא ציפיתי שזה יהיה הביוץ אלא חששתי מציסטה, קיימנו יחסים רק ביום ה-22 בערב לאחר שהרופאה שללה את הציסטה, האם בכל זאת יכולה להיות קליטה או שזה מאוחר מידי?
    סליחה על האורך...
    ותודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

הוספת תגובה

• מבולבלת - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    19/10/2010

אם הביוץ היה מאוחר יותר מחזור צריך להגיע שבועיים אחר כך בהנחה שהביוץ היה תקין.
    לא יכול להיות פעמיים ביוץ בחודש. לא ברור מהם הכאבים בבטן שמאלית שהיו אולי קשור למערכת העיכול.אם הביוץ חל בודאות ביום 21 הסבירות להריון נמוכה יותר אם קיימתם יחסי מין ב22 כי ביוץ קורה בין 12 - 24 שעות בלבד. אבל הכל יכול להיות.הגוף שלנו איננו מדע מדויק
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו