זקוקה לעזרתכם הדחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרתכם הדחופה
    אני
    23/10/2010

שלום זקוקה לעזרתכם הדחופה אני בת 43 כמעט, אם לשלושה ילדים מקבלת בד"כ מחזור סדיר ביותר כל 28 יום. (לא משתמשת באמצעי מניעה כרגע) .הפעם קיבלתי מחזור ב19 לחודש (ייתכן שמוקדם מהרגיל ביומיים שלושה) והבעייה היא שעד היום עדיין לא היה לי דימום ממשי כלל! כלומר כל הנלווים רגילים לגמרי (חום מעל הרגיל, חזה גדול וכו') אך רק הפרשות שנראות כמו בסוף מחזור כהות אך ללא דימום כלל! הבעיה היא שאני בחו"ל ומסתבר שהזמנת תור לרופא מומחה כאן לוקחת שבועות...אני לחוצה מאוד ושוקלת ברצינות נסיעה חזרה מה לעשות? אשמח לתשובה מהירה תודה אני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעזרתכם הדחופה

הוספת תגובה

• זקוקה לעזרתכם הדחופה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    24/10/2010

אין סיבה לחזור לארץ בגלל זהץ הכנסי לבית מרקחת וקני ערכה לבדיקת הריון ביתית שנקנית ללא מרשם רופא. אם שתן ראשון של הבקר שלילי, הרי הסבירות היא איזה שיבוש הורמונלי שנובע מלחץ או מהנסיעה, או מהגיל. ואת יכולה לפנות לרופא הנשים שלך כשתחזרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו