אנטי קרדיוליפין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנטי קרדיוליפין
    ל
    25/10/2010

לאחר לידה בשבוע 29 לפני כשנתיים והריון חוץ רחמי לפני כ3 שנים , ועכשיו עקב אי כניסה להריון נישלחתי לבדיקות קרשיות דם . לאבי יש המוססטין . לפני שנה וחצי כשערכתי את הבדיקות הללו הן יצאו תקינות . השבוע ביצעתי אותן שוב והאנטי קרדיוליפין (IGM) יצא 47.3 כשהנורמה היא בן 0 ל12 . אציין שכביצעתי את הבדיקות הייתי אחרי וירוס של שילשולים . כל שאר הבדיקות יצאו תקינות
    מה זה אומר ? האם הוירוס יכל להשפיע על תוצאות הבדיקה ? חשבתי שבדיקות קרשיות עושים פעם בחיים לא חשבתי שזה יכול להשתנות ......הרופאת נשים הביא לי הורמון כדי לדחות ביוץ האם מותר לי להשתמש בו ? ואם לא האם יש דרכים אחרות לדחיית הביוץ שכן אני מפספסת אותו ביומיים בגלל המקווה , בדיקת מדיטסט חיובית יומיים לפני הטבילה וגם בדיקת דם הוכיחה את זה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנטי קרדיוליפין

הוספת תגובה

• אנטי קרדיוליפין - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    25/10/2010

דחיית ביוץ ניתן לבצע רק בעזרת תכשירים הורמנאלים באשר לבדיקות הקרישיות יתר אם אכן קיים ממצא חיובי יש לשקול טיפול עתידי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו