דימום אחרי קולופוסקופיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום אחרי קולופוסקופיה
    אנונימית
    25/10/2010

היי,

אתמול בסביבות השעה 12:30 עברתי קולופוסקופיה שבמהלכה הרופאה הבחינה בנגע קדמי ובנגע אחורי בצורת מוזאיקה או משהו כזה. היא לקחה ביופסיה (ללא הרדמה)ואמרה שצפוי להיות לי דימום קל.
    הבעיה היא שאני עדיין מדממת!!!
    בהתחלה אחרי שנלקחה הביפוסיה יצאו לי קרישי דם (בדר"כ הכמות והצורה האלו מאפיינים את היום הרביעי או החמישי למחזור שלי שנמשך חמישה ימים) אבל היום יצאו גם קרישים וגם דם טרי בעת ובעונה אחת והכמות גדלה (בכמות שהיא כמו היום השלישי או הרביעי למחזור שלי).
    אני לא מרגישה כאבים או משהו והחום שלי הוא:37.4 (אבל בלי שום קשר זה היה בערך החום שלי גם לפני הבדיקה כי אני קצת מצוננת).
    ומעבר לכל זה, אני אנמית- אני סובלת ממחסור די גדול בברזל וגם בויטמין B12 (אני סובלת ממחסור גדול מאוד בברזל שהרופאת משפחה שלי רשמה לי כדורי ברזל שלפי מה שהבנתי ניתנים בדר"כ לנשים בהריון בשל המינון הגבוה של הברזל שיש בהם)

א. מה זה אומר נגע קדמי ונגע אחורי בצורת מוזאיקה? מה יכול היה לגרום לזה?
    ב. מה לעשות עם הדימום? ללכת למיון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום אחרי קולופוסקופיה

הוספת תגובה

• דימום אחרי קולופוסקופיה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    26/10/2010

הדימום אמור להפסק תוך מספר ימים. אם את לא מדממת ברמות קשות של יותר ממחזור אין צורך לפנות למיון
    מוזאיקה זה שנויים במבנה תאי צוואר הרחם וצריך לחכות לתשובת ביופסיה כדי לדעת מה המשמעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו