שאלה דחופה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה...
    אור
    25/10/2010

שלום ד"ר!
    אני לוקחת גלולות כ-5 שנים. החודש לא לקחתי גלולות כמו שצריך - איחרתי בכ-12 שעות את הגלולה השנייה בחפיסה ובנוסף היו לי עוד כמה איחורים קלים במשך ימי נטילת הגלולות. הייתי בטוחה שכשאקבל מחזור אדע שהכל בסדר ואני לא בהריון, ואכן אתמול קיבלתי מחזור אבל, התחלתי שוב לדאוג כאשר חברה אמרה לי שהמחזור לא מעיד על שלילת הריון. החלטתי לקנות ערכה לבדיקת הריון בגלל הספק הזה, והתוצאת בבדיקה יצאה שלילית. העניין הוא שמרוב כל הלחץ, או לא יודעת ממה, אחרי חצי יום של מחזור הוא פשוט פסק!! היום זה היום השני של המחזור והוא אמור להיות כמו תמיד הכי חזק וכבר מהצהריים הוא נעלם לגמרי. אני לא יודעת אם זה קרה כתוצאה מלחץ גדול או מה, ואני מודאגת חוששת מאוד ובעיקר לא יודעת מה לעשות עכשיו. אשמח ממש למענה בעניין... מודה לך מאוד ..
    אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה...

הוספת תגובה

• שאלה דחופה... - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    26/10/2010

אם הבדיקה להריון שלילית אין לך מה להלחץ. אחרי הפסקה של 7 ימים התחילי חפיסה חדשה של גלולות. אם את רוצה להיות שקטה מבחינת ההריון עשי עוד שבוע עוד פעם בדיקת שתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק על מנת לוודא -

אור
    26/10/2010

בהמשך להודעתי מאתמול, רציתי לשאול - במידה וחזר לי המחזור (אחרי שפסק ליום שלם) יחד עם כאבי מחזור רגילים - האם אני יכולה להיות שקטה שאיני בהריון?
    תודה רבה רבה על המענה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו