שאלות בנושא הגלולות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות בנושא הגלולות.
    סקרנית.
    26/10/2010

בת 20 חדשה בתחום הגלולות,מאז המחזור הראשון שלי מעולם לא הופיעה לי וסת סדירה תמיד זה היה באיחור של כחודשיים שלושה בממוצע.
    ועכשיו לשאלות:

1.יכול להיות שגלולות מסויימות משפיעות על אנשים מסויימים בצורה כזו שמגבירה את תחושת התאבון וגורמת להשמנה?
    מאז שהתחלתי להשתמש בגלולות לראשונה(פמינט)ככה אני מרגישה ועולה במשקל.
    או שזה רק פסיכולוגי?

2.כאשר משלשלים והגלולה לא נספגת כמו שצריך כמה שעות יש להמתין עד שההפעה של הגלולה תהיה שוב אפקטיבית?

3.שוב בקשר לשלשולים כמה שעות לוקח לגלולה להספק בקיבה?כך שבמידה ומשלשלים נניח אז ההשפעה עדיין אפקטיבית...

תודה רבה מראש על המענה,הפורום הזה באמת עוזר ואתם הרופאים נותנים מענה שאכן מקל ראש לגבי מידע חיוני שלא ידעתי ותמיד תהיתי לגביו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות בנושא הגלולות.

הוספת תגובה

• בנוסף-ראייה מטושטשת-מה

סקרנית.
    28/10/2010

בנוסף מידי פעם אני מרגישה שאני רואה קצת מטושטש לזמן מסויים וזה חולף....
    וזה מעולם לא קרה לי בעבר...וזה גם מטריד..
    יכול להיות שזה מהגלולות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות בנושא הגלולות. - תגובה

ד''ר יואב פלד
    28/10/2010

1 בהחלט יכול להיות
    2-3 אם יש חשש לספיגה של הגלולה רצוי להתשמ בקונדום עד לוסת על מנת להימנע מתקלות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו