דחוף! מה עושים?!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף! מה עושים?!
    מיכל
    27/10/2010

לרופאים שלום

אני בת שלושים, בריאה בד"כ. אני ובעלי מנסים להכנס להריון בשלושת החודשים האחרונים. המחזורים שלי בד"כ סדירים (יום לפה יום לשם), לפני כשבוע אמור היה להיות הביוץ שלי, וכאמור ניסינו מזלנו בשלישית. היום בבוקר (שבוע אחרי) נתקפתי כאב גב חריף, במרכז הגב ומותן ימין, דבר ששיתק אותי למשך מספר שעות. חשבתי שזה שריר תפוס כי כל תנועה שיתקה אותי. (זה לא קרה לי מעולם). לפתע הכאב נחלש ונמשך עד שעות הערב. בשעות הערב המאוחרות התחלתי להרגיש כאבי מחזור ובעצם החל דימום, ומדובר בעצם ביום ה22 של המחזור שלי- כלומר המחזור הקדים מאוד. האם יתכן שמדובר בעצם בהפלה מוקדמת? איך אני אדע שלא מדובר בהפרעה הורמונלית? מה לעשות שהגניקולוג לא מקבל בימים הקרובים, האם יש מקום לפנות למיון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף! מה עושים?!

הוספת תגובה

• דחוף! מה עושים?! - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    28/10/2010

אם הכאב חלף את יכולה להמתין לבדיקת הרופא במועה. אבל אם את עדיין סובלת מכאבים חריגים פני לבדיקה דחופה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה- דימום ביום 21 של המחזור

מיכל
    02/11/2010

קודם כל תודה רבה על התשובה,
    הלכתי לרופא נשים ביום שאחרי והוא עשה בדיקת אולטראסאונד. לדעתו מדובר במחזור שהקדים. יחד עם זאת, אני רוצה לציין שמדובר בתופעה שלא קרתה לי מעולם (לא בסדר גודל של שבוע). כאב הגב היה חזק מאוד לאורך כל ימי הדימום, וגם עכשיו, שבוע אחרי שהתחיל, יש לי מדי פעם התכווצויות חזקות בבטן והפרשה דמית. זה לא מרגיש לי נורמלי למחזור, מה אפשר לעשות מעבר למה שכבר נעשה? למיטב ידיעתי, גם אם הייתי בהריון, לא ממש אפשר היה לראות משהו כל כך התחלתי באולטראסאונד
    בתודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו