כאב בנרתיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בנרתיק
    נועה
    29/10/2010

שלום רב,
    עד לפני שבועיים סבלתי מדקירות מציקות ולא ברורות שהפכו לכאבים מציקים באיזור הרחם. בצד שמאל ובצד ימין. בבדיקת גניקולוג הסביר לי הרופא כי יש לי גופיף צהוב שגדל וקצת מדמם עקב הפסקת שימוש בגלולות.לציין שהוא שלל דלקת כלשהי במערכת המין. התחלתי לקחת גלולות מרסילון כאשר קיבלתי מחזור(אז גם הפסיקו הכאבים המציקים באו רק מידי פעם) וביחסי המין שקיימתי מיד אחרי המחזור הייתי די יבשה וצרב לי והציקה לי החדירה ולאחר קיום יחסי מין כאב לי הנרתיק כולו. מן כאב של התכווצות חזקה בנרתיק. ברצוני להוסיף כי היה לי לפני כ3 חודשים דלקת בנרתיק וקיבלתי נרות ולקח לך המון זמן עד שחזרתי להנות מסקס וזו היתה אחת הסיבות שהפסקתי לקחת גלולות. ברצוני לדעת אם אכן הדלקת חזקה? כי אין לי גירודים. ואם יכול להיות מצב אחר שהרופא שלי לא ראה ואולי זה נובע בכל זאת מאיזשהי דלקת שיש לי באחד מהאיברים? אני קתצ חוששת אשמח לתשובה.
    בתודה, נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בנרתיק

הוספת תגובה

• כאב בנרתיק - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    29/10/2010

נועה, את כתבת סיפור כ"כ ארוך. האם את באמת חושבת שניתן לאבחן דבר מה דרך ההתכתבות, ללא בדיקה גינקולוגית חוזרת? לכי לרופא, תיבדקי שוב. אנו לא יכולים לעזור לך דרך האינטאנט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו