דם אחרי יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דם אחרי יחסי מין
    מירית
    31/10/2010

שלום אני בת 22 לידה ראשונה לפני שנה ו8 חודשיים היה לי טבעת והוצאתי אותה לפני חודש.המחזור הראשון אחרי הטבעת היה לפני 4 ימים .היה לי מחזור ביום שלישי וביום שישי היה כאילו היום האחרון דם כזה חום כאילו הדם ביום האחרון של המחזור וביום שבת עד הצוהריים לא היה דם על התחפושת (יום אחי המחזור)באותו יום אחרי המחזור קימתי יחסי מין אחרי היחסי מין הלכתי לשיורתים ולא היה שום דבר לא דם ולא כלום.אבל אחרי שעתיים גילתי שיש לי עלא התחתון טיפות של דם לא הרבה ולא גם דם אדום כזה דם חום קצת ..השאלה האם זה מסוכן???או זה המחזור לא הסתיים??גם לפני חודש היה לי דלקת ופטרייה מנרתיק אבל עכשוי מרגיש בסדר ..אבל למה התופעה הזו קרתה ??אשמח אם תענו לי..כי מאוד דואגת והתחלתי לחשוב על סרטן הרחם???אני פחדנית..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דם אחרי יחסי מין

הוספת תגובה

• דם אחרי יחסי מין - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/11/2010

הדימום יכול להיות או הפרעה הורמונלית אם הוצאת טבעת נרתיקית. או דלקת או פצע בצוואר הרחם כמקור לדימום. פני לבדיקת רופא נשים לבדיקה ולבצוע פאפ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו