מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהלילי01/11/2010
בוקר טוב,
אני בת 30 ונוטלת גלולות "דיאנה" למניעת הריון 10 שנים בדיוק.
במשך עשרת השנים האחרות קיבלתי מחזור סדיר ביום החמישי לאחר שסיימתי את חפיסת הגלות והמחזור נמשך שבוע.
בחודשיים האחרונים המחזור הגיע אחרי 7 ימים, והוא ארך חצי יום עם מעט מאד דימום.
כמו כן הייתי אצל מסז'יסטית שטענה שיש לי בצקת ברגליים, פניתי לרופאת המשפחה והיא טענה שזה בשל שינוי הורמונלי, ושאלה האם יש שינוי במחזור שלי, כאשר סיפרתי לה, היא אמרה שכנראה צריכים להחליף לי את הגלולות ושאפנה לרופאת נשים (וזה מה שאעשה).
עוד 3-4 חודשים בערך אני ובן זוגי מתכננים להכנס להריון, ורציתי לדעת האם זה הכרחי להחליף את הגלולות, או שאני יכולה להמשיך להשתמש בדיאנה עוד 3-4 חודשים עד שאפסיק אותן ואנסה להרות.
אשמח לתשובתכם.
תודה,
לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/11/2010מאחר ואחרי הפסקת גלולות יכול להיות כמה חודשים אי סדירות במחזורים הייתי מציעה לך להפסיק בחודש חודשיים הקרובים את הגלולות ולהשתמש בקונדומים עד שתחליטי שאת רוצה הריון.
אין בעיה למשך עוד 3 - 4 חודשים את הדיאנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?