שאלה בנושא נשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנושא נשים
    רחל
    03/11/2010

אני בת 58 לא מקבלת מחזור כבר שנתיים אבל לפני 3 חדשים קיבלתי מחזור וגם לפני שנה לחדש אחד וזהו. בבדיקה לפני שבוע אמר לי רופא נשים שהרירית מעובה ולכן לקח בדיקת תאי רחם[בקופת חולים] לבדוק באם זו ציסטה או חלילה משהו אחר ברצוני לשאול שאלה הרופא לקח את הבדיקה ביום רביעי ואמר שישלח אק ביום שני [6 ימים אחרי] כי לא עובד בימים אחרים האם לא קורה לחומר שלקח משהו? כלומר האם הבדיקה תהיה מהימנה לאחר שבוע ששולחים למעבדה כמו כן נתן לי הורמונים ל 10 ימים ואמר נראה אולי תקבלי מחזור והרירית תסתדר איזו בדיקה זו? למה והאם טיפל נכון? הוא רופא צעיר תודה על תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנושא נשים

הוספת תגובה

• שאלה בנושא נשים - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/11/2010

רירית רחם מעובה יכולה להיות סיבה של דימום אחרי גיל המעבר. הרופא לקח דגימה של הרירית ושלח אותה לבדיקה פתולוגית. מאחמר והחומר נמצא בפורמין הוא לא מתקלקל. צודק הרופא שנתן לך טיפול הורמונלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לדר ליאורה

רחל
    03/11/2010

תודה רבה לדר ליאורה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו