הפרשות חמורות ותופעות נוספות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות חמורות ותופעות נוספות
    שאלה
    05/11/2010

שלום,
    ראיתי שמספר בנות בפורום שאלו לגבי הפרשות חומות\ אך בעוד שחלקן תיארו מצב של יומיים שלושה, אצלי המצב שונה. אני בת 28. החודש סיימתי מחזור ב- 21.10 וכבר שבוע יש לי המון הפרשות חומות. עד החמישה חודשים האחרונים היו לי מחזורים סדירים, בחודשים הללו, לפתע החלו שיבושים. יש לי המון הפרשות חומות בשבוע האחרון, מרוב הפרשות כבר שמתי פד. לא מדובר במחזור אלא ממש הפרשות.
    אני לא נוטלת כבר המון זמן גלולות.
    בנוסף, אני מרגישה גם שינויים נוספים בגוף- לא יודעת אם יש קשר ומצטערת אם הדבר ישמע קלוש או טיפשי... אבל בחודשים האחרונים אני מרבה לאכול, יש לי ממש תיאבון מוגזם ולא ברור ועליתי במשקל. כמו כן, אני גם מזיעה יותר, דבר שמעולם לא הופיע אצלי בצורה מוגזמת ולא גרם לי לייחס לכך חשיבות. בנוסף, אני גם מאוד עצבנית ולא נינוחה (אין שינויים או אירוע בחיי שיוביל לכך, אני לא סובלת מדיכאון, חרדות וכד').
    כוונתי היא שכל הדברים הללו הופיעו יחד לאחרונה.
    האם התופעות קשורות אחת לשנייה?
    מה דעתכם?
    רב תודות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפרשות חמורות ותופעות נוספות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    05/11/2010

פני לבדיקת רופא נשים ועשי בנוסף גם הערכה הורמונלית. שינויים הורמונליים כמו שינויים בתפקוד בלוטת התריס יכולים לגרום לחלק מהתופעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו