שאלה לדר' ליאורה אברמוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לדר' ליאורה אברמוב
    אילה
    05/11/2010

דר' אברמוב שלום,

אנחנו נשואים מזה 4 חודשים, בפעם הראשונה בה הצלחנו לקיים יחסים מלאים נקרע קרום הבתולים ומאז הצלחנו לקיים יחסים מלאים רק עוד פעם אחת בלבד. בפעם הזאת זה כאב לי נורא ושבוע לאחר מכן סבלתי מכאבי בטן והתכווצויות נוראיות.
    מאז אותה פעם עבר חודש וחצי וכל פעם שניסינו לקיים יחסים מלאים לא הצלחנו להגיע לחדירה. ממש בכניסה לנרתיק התחיל לכאוב לי מאוד והפסקנו.
    הייתי אתמול אצל רופאת נשים שבדקה אותי ואמרה שיש לי רגישות ממש בכניסה לנרתיק, אבל היא לא הרגישה שאני מתכווצת. (חשוב לי לציין שכשבעלי מתחיל לגעת בי אני מרגישה התכווצות כואבת מאוד באיזור הנרתיק שגורמת לנו להפסיק, לחכות שהכל יירגע ואז להמשיך).

האם לדעתך יש צורך בטיפול מיני? מה זה יכול להיות?
    אנחנו מאוד-מאוד מתוסכלים. הציעו לי להשתמש אולי באמלה בינתיים- האם מומלץ??

תודה רבה וסליחה על האריכות:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לדר' ליאורה אברמוב

הוספת תגובה

• שאלה לדר' ליאורה אברמוב - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    05/11/2010

אם הרופאה הרגישה רגישות בפתח הנרתיק כנראה שאת סובלת מוסטיבוליטיס ראשוני שזו תגובה של רבוי קצות עצבים לכאב בפתח הנרתיק. הטיפול משתנה - בין טיפול מינ י טיפול פיזיותרפי וטיפול מקומי. מציעה לך להגיע למרפאה לטיפול מיני לאבחון והחלטה של המשך טיפול.
    בינתיים אמלה או משחת עזראקאין חצי שעה לפני החדירה יכולים להקטין את עצמת הכאב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו