פלוקונאזול והריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלוקונאזול והריון
    נעם פ
    07/11/2010

שלום

הגעתי היום לרופא נשים בעקבות תחושת היצרות בנרתיק [כאב בעת קיום יחסים שלא אפשר חדירה] וצריבה. הרופא קבע שיש לי פטריה ונתן לי טיפול הכולל: נר, משחה וכדורי 'פלוקונאזול'.
    הוא שאל אותי באיזה יום אני במחזור ועניתי שלפי הזמן וגם התחושות- אני אמורה לקבל. בחודשיים האחרונים אני ללא גלולות.
    כאשר קראתי את העלון של הפלוקונאזול הבנתי שהוא שאל מאחר ואסור לקחת כדור זה בזמן הריון [גם על המשחה והנר מצויינות אזהרות הריון אך לא מצויין שאסור].
    בינתיים, למרות כל התחושות, טרם קיבלתי מחזור. השאלה היא אם יש סיכון בנטילת הכדור [וגם התכשירים האחרים?] מאחר ובאופן עקרוני יש איזה סיכוי שאני בהריון? האם רצוי לחכות ולראות ובינתיים לא לקחת?
    תודה רבה
    [אני שואלת כאן בין השאר משום שהרופא הנ"ל לא היה ידידותי לשאלות אז לא נראה לי שממנו תבוא הישועה..]
    נעם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלוקונאזול והריון

הוספת תגובה

• פלוקונאזול והריון - תגובה

ד''ר יואב פלד
    07/11/2010

אם יש אפשרות להריון רצוי להשתמש בתכשירים מקומיים בלבג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לגבי טיפול בפטריה

נעם פ
    08/11/2010

לדר פלד- תודה על תגובתך המהירה. ב'תכשירים מקומיים' אתה מתכוון למשחה ולנר?
    בנוסף רציתי לשאול: כיצד נוצרת פטריה כזו? האם אני צריכה לחשוש להופעתה שוב העתיד וכיצד ניתן למנוע זאת?
    תודה
    נעם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו