כאבים בעת קיום יחסים מין וחדירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוב תודה על ההתייחסות

מ
    16/11/2010

באותו הקשר- בהבחנה של הביופסיה שחזרה מהמעבדה היה רשום מלבד קונדילומה גם דלקות חוזרות בצוואר הרחם- האם זו יכולה להיות סיבה לכאבים שכאלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בעת קיום יחסים מין וחדירה
    אנה
    08/11/2010

מאוד צריכה את עזרתכם כיוון שאני מאוד מוטרדת מכך. פרטנר קבוע כבר 5 שנים ולאחרונה קיימים כאבים נוראיים.
    אני אכן מרגישה רטיבות אך במהלך קיום היחסים ישנם כאבים חזקים וגם לאחר מכן- מאוד כואב לי לעשות פיפי. צריבה שלא חולפת כמה שעות.
    אין שוני בהפרשות.
    התבצע פאפס וקולפוסקפיה ונמצאה קונדילומה בצוואר הרחם שתצרב בקרוב אך נאמר לי כי אין קשר לכאבים.
    האם תוכלו לחשוב על סיבה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים בעת קיום יחסים מין וחדירה - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    08/11/2010

סוגיה מענינת ודורשת בירור. לגבי הקונדילומה בצוואר הרחם: האם בדיקת פאפס תקינה? האם נלקחה ביופסיה על מנת לתמוך באבחנה הקולפוסקופית? לא למהר עם הצריבות. חייבים להיות בטוחים שאכן האבחנה בבוצע רק בהסתכלות נכונה. רק אבחנה פתולוגית של ביופסיה נותנת תשובה סופית.
    לגבי הכאבים. אני לא אוכל לומר לך דבר ללא בדיקה. אולי את פיתחת תסמונת של ווסטיבוליטיס? או סיבה לכאבים שונה? אי אפשר לעשות אבחון אינטרנטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

מ
    09/11/2010

נלקחה ביופסיה ואכן נמצאו ממצאים ליבלות ולכן אעבור צריבה.
    לגבי ווסטיבוליטיס, אתה יכול לפרט יותר?
    מה הפשר ומה אפשר לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    09/11/2010

הפריט לגבי התסמונת הוא ארוך למדי. תחפשי באינטרנת תחת vulvar vestibulitis . יש המון חומב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו