גלולות לטיפול בפצעים על הפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות לטיפול בפצעים על הפנים
    נטליה
    09/11/2010

אני סובלת מאקנה קל (מעט פצעים על הפנים) וקראתי בפורום אחר שגלולות יכולות לטפל בזה. האם זה נכון? האם סוג מסויים של גלולות? ממי לוקחים מרשם - מרופא נשים או רופא עור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אפשר לטפל

שירה
    09/11/2010

באקנה קל באמצעות גלולות. בתקופה שזה היה לי לקחתי פמינט ובאמת תוך 3 חודשים פלוס מינוס זה השתפר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מבינה לליבך,

משה
    09/11/2010

גם ביתי סובלת, מתופעה דומה. אני כמובן לא יכולה לייעץ לך כלום בעניין הגלולות אך בנתיים עד שיותאמו לך גלולות מתאימות אני אשמח להציע לך את מה שעשתה ביתי ומה שהיא עדיין עושה בתקופות בהן היא מפסיקה לקחת גלולת (אחת לשנה היא החליטה לעשות הפסקה קלה ) היא משתמשת בג'ל לייבוש פצעונים של פייס איט (אם אני לא טועה) ובתוך זמן קצר מאוד יחסית, היא חשה בשיפור על הפנים.
    אפשר להשיג אותו בבית המרקחת בסופרפארם. אם בכלל את רוצה לקחת גלולות רק כפתרון לפצעונים ולא למטרות מניעת הריון אז נראה לי שהפתרון הזה עדיף לגוף שלך, שווה לנסות.
    בכל אופן, זכרי שזה זמני וזה עובר.
    בהצלחה
    אמא למתבגרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו