מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ווירוס הפפילומהm12/11/2010
שלום אני בת 26 ,בבדיקה האחרונה שלי אצל הגניקולוג הוא לקח לי תרבית מצוואר הרחם לבדוק הימצאות ווירוס הפפילומה, סרוטייפ 51 ו59 היו חיוביים , הוא המליץ לי לעשות שוב את החיסון נגד סרטן בצוואר הרחם , למרות שכבר עשיתי אותו לפני 3 שנים. האם זה באמת מומלץ? האם יש טיפול אחר? והאם יש לי ממה לחשוש?
אני מקפידה לעשות בדיקות פאפ והן תמיד יוצאות שליליות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אף אחד לא עונה לי
m13/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהווירוס הפפילומה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן13/11/2010בשום פנים ואופן לא לבצע חיסון נוסף. את זקוקה למעקב ע"י דביקות פאפס בלבד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדעות סוטרות
m13/11/2010זה גם מה שאני חשבתי ,הוא אמר שיש שני חיסונים לווירוס הפפילומה , ומאחר שאני עשיתי את הגרדסיל ,כדאי ומומלץ לעשות את השני.
זה ממש הזוי שיש כאלה דעות סוטרות בין רופאים שונים, וטוב שפניתי לפורוס הזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדעות סוטרות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן13/11/2010שלום רב,
אין דעות סוטרות, יש דעה לא נכונה, דעה שלא מבוססת על שום מחקר רפואי ועל שום המלצה רפואית. דעה שנובעת מבורות פשוטה. נגיף הפפילומה הנו נגיף מאמד מאד שכיח בקרב הנשים, ואין צורך לבצע בדיקה שגרתית לגילוי הנגיף. ישנן הוראות ברורות מתי ולמי לבצע בדיקה לגילוי גניף הפפילומה. ולא צריך להגזים משום שגם ברפואה הגזמות מיותרות אשר לא מבוססות על ידע הרפואי מיותרות לחלוטין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHPV
m13/11/2010למה בצורה חד משמעית זה לא מומלץ לעשות חיסון נוסף???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHPV - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן13/11/2010כזה טיפשי, זה לא מומלץ ע"י שום גוף רפואי, זאת מחשבה רפואית לא נכונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?