פפילומה או פיטריה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פפילומה או פיטריה?
    ליאור
    18/11/2010

שלום,
    אני בת 24. אני עם אותו בן הזוג 3 שנים. לפני למעלה משנה התחיל לי גרד בזמן קיום יחסי מין ועם הזמן התחילה גם נפיחות באיבר המין.
    פניתי לגניקולוג שלי אשר הפנה אותי לרופא נשים מומחה אשר עשה לי בדיקה לאיבחון פפילומה. הרופא המומחה אישר כי יש לי פפילומה חיצונית קלה אשר אינה מתפתחת לסרטן. הוא נתן לי טיפול של 10 שבועות פעמיים ביום למרוח פולידין ובאותו הזמן עשיתי חיסון נגד סרטן צוואר הרחם. לאחר הטיפול זכיתי לחודש של שקט, חודש אחרי הטיפול חזרו לי התופעות ואף החריפו התחלתי להרגיש את הגרד בכל איבר המין (להבדיל מאזורים ממוקדים בפעם הראשונה). ניסיתי משחות שונות להרגעת הגרד עד לפני זמן מה אך דבר לא עזר. חזרתי לרופא המומחה והוא אמר כי הפפילומה חזרה ונתן לי אותו הטיפול עם הפולידין ל10 שבועות ואמר שמשום שמערכת החיסון שלי חלשה אז הטיפול הראשון לא עזר.
    כשהלכתי לבית המרקחת התייעצתי עם הרוקח והוא אמר לי שאם יש גרד זה לא יכול להיות פפילומה משום שפפילומה לא יוצרת גרד והתופעות היחידות שגורמות לגרד בעור ולא משנה באיזה אזור זה אלרגיה או פיטריה...

אשמח לייעוץ רפואי בנוגע למקרה שלי והאם תופעות של גרד והנפחות הן תופעות של פפילומה? האם לעשות את אותו טיפול שלא עזר לי שוב?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פפילומה או פיטריה?

הוספת תגובה

• פפילומה או פיטריה? - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    20/11/2010

שלום רב,
    כל מחלה עורית בעריה עלולה לגרום לאי נוחות או גרד יחד עם צריבה . לפי תלונות אלו לא נקבעת האבחנה. טיפול בפפילומה בפולידין - זה טיפול שלא מוכר לרפואת נשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו