היסטרוסקופיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היסטרוסקופיה
    רחל
    20/11/2010

בבקשה ענו לי אני בת 58 רופא נשים אמר שהרירית ברחם מעובה .הוא לקח ביופסיה ויצא בסדר . ושלח אותי להיסטרוסקופיה.
    מהי בדיקה זו? למה האם בטישטוש? האם כואבת? אין בדיקה אחרת אולי פרטית? תודה על תשובתכם אתם 10

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היסטרוסקופיה

הוספת תגובה

• היסטרוסקופיה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    21/11/2010

הסטרוסקופיה חירורגית היא כמו גרידה . מחרידים מכשיר לרחם ומסתכלים על הרירית ומבצעים גרידה. זו פעולה כואבת ולכן מעדיפים לעשות אותה בהרדמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היסטרוסקופיה

רחל
    23/11/2010

אני מבקשת לשאול לגבי היסטרוסקופיה אבחנתית האם הבדיקה כואבת? אמרו לי שזו לא בהרדמה כי רק מסתכלים. ואם כבר מסתכלים אולי צריך לעשות משהו באותה פעולה אז למה כבר לא בהרדמה אלא פעמיים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היסטרוסקופיה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    23/11/2010

תשאלי את הרופא שלך מה היו השיקולים שלו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו