אשמח למענה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח למענה
    ענבל
    21/11/2010

האמת שנמאס לי לכתוב בפורום אבל אין לי ברירה:) אני אכתוב שוב את הפרטים עוד חודש וחצי אני מתחתנת , בת 25, בריאה בדר"כ , משקל תקין, בתולה מטעמים דתים. באתי לר. נשים על מנת לבדוק אופציה של גלולות היא נתנה לי לעשות ב. דם [הורים שלי סובלים מסכרת ואימי מלחץ דם גבוה] יצא לי התוצאה prot-s antigen free 13 הטווח הוא 60-140% היא הסבירה לי שזה נטיה לקשירות יתר בדם היא לא נתנה לי גלולות ובנוסף הביאה לי הפניה להומוטולוג [יש לי ביום ג' הזה] אגב הבדיקה אמינה כי רשום בהערות שזה נבדק פעמים בגלל הערך הנמוך. ביקשתי שלא יהיה לי מחזור במהלך החופה והיא הביאה לי כדורים בשם פרוברה [פרוגסטרון חיצוני] , 5 מ"ג , פעם ביום . [לקחת שבועים אחרי מחזור לעשות הפסקה וכו'] לקחתי את הכדור ה1 שלי היום יש לי סחרחורות תודה לאל זה נרגע אבל לפני חצי שעה היה לי ממש קשה לנשום!! ובנוסף יש לי כאבי ראש שלא מפסיקים [לקחתי את הכדור ב15:00] באמת שניסתי להירגע [אמרתי אולי זה פסיכולוגי] אבל לא נראה לי שזה ככה , אני מרגישה שזה הגוף שלי, ככה הוא מגיב... יש לי רופאה מקסימה אבל לגשת אליה זה סיפור [כמעט שעה נסיעה לכל כיוון] אני יכולה לקחת כדור מחר ולראות איך שזה ישפיע או שלא? בקיצור מה אני אמורה לעשות? [ובבקשה שזה לא יהיה ללכת לרופאה, אם אפשר] תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח למענה

הוספת תגובה

• אשמח למענה - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    21/11/2010

שלום רב,
    אנחנו לא מפענחים בדיקות. את לא יכולה גם לדרוש מאתנו לפתור בעיות כ"כ רציניות. רפואה זה לא ספר מתקונים, לכי בבקשה לרופא המטולוג לייעוץ , תחזרי לרופא המטפל שלך. לא מדובר בבעיה פשוטה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו