מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח למענהענבל21/11/2010
האמת שנמאס לי לכתוב בפורום אבל אין לי ברירה:) אני אכתוב שוב את הפרטים עוד חודש וחצי אני מתחתנת , בת 25, בריאה בדר"כ , משקל תקין, בתולה מטעמים דתים. באתי לר. נשים על מנת לבדוק אופציה של גלולות היא נתנה לי לעשות ב. דם [הורים שלי סובלים מסכרת ואימי מלחץ דם גבוה] יצא לי התוצאה prot-s antigen free 13 הטווח הוא 60-140% היא הסבירה לי שזה נטיה לקשירות יתר בדם היא לא נתנה לי גלולות ובנוסף הביאה לי הפניה להומוטולוג [יש לי ביום ג' הזה] אגב הבדיקה אמינה כי רשום בהערות שזה נבדק פעמים בגלל הערך הנמוך. ביקשתי שלא יהיה לי מחזור במהלך החופה והיא הביאה לי כדורים בשם פרוברה [פרוגסטרון חיצוני] , 5 מ"ג , פעם ביום . [לקחת שבועים אחרי מחזור לעשות הפסקה וכו'] לקחתי את הכדור ה1 שלי היום יש לי סחרחורות תודה לאל זה נרגע אבל לפני חצי שעה היה לי ממש קשה לנשום!! ובנוסף יש לי כאבי ראש שלא מפסיקים [לקחתי את הכדור ב15:00] באמת שניסתי להירגע [אמרתי אולי זה פסיכולוגי] אבל לא נראה לי שזה ככה , אני מרגישה שזה הגוף שלי, ככה הוא מגיב... יש לי רופאה מקסימה אבל לגשת אליה זה סיפור [כמעט שעה נסיעה לכל כיוון] אני יכולה לקחת כדור מחר ולראות איך שזה ישפיע או שלא? בקיצור מה אני אמורה לעשות? [ובבקשה שזה לא יהיה ללכת לרופאה, אם אפשר] תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח למענה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן21/11/2010שלום רב,
אנחנו לא מפענחים בדיקות. את לא יכולה גם לדרוש מאתנו לפתור בעיות כ"כ רציניות. רפואה זה לא ספר מתקונים, לכי בבקשה לרופא המטולוג לייעוץ , תחזרי לרופא המטפל שלך. לא מדובר בבעיה פשוטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?