מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים חזקים בהחדרת התקן מירנהלילך21/11/2010
שלום רב! בת 29 נשואה +3
אין לי רופא נשים קבוע ומעולם לא השתמשתי באמצעי מניעה הורמונליים
החלטתי בהמלצת חברה ששמה התקן מירנה להשים גם כי זה הפסיק לה את הווסת ואני סובלת מאוד בשבוע של הווסת מאז ומתמיד אני מרותקת מכאבים עזים למיטה.
ניגשתי לאחר המלצות לרופא מומחה לגניקולוגיה והוא לקח לי 450 ש"ח על ההחדרה.
ההחדרה הייתה כואבת מאוד בצורה שירדו לי דמעות תוך כדי ובעשר הדקות הראשונות אחרי ההחדרה לא יכולתי להתיישר מרוב התכווצויות וכאב.
שעתיים אחרי עדיין סבלתי מכאבים בבטן התחתונה ובנוסף ברגל שמאל כמו של צירים בנוסף הבנתי שיש לעשות אולטרסאונד על מנת לוודא שההחדרה טובה והרופא לא ביצע זאת למרות ששאלתי אותו אם צריך הוא אמר שלא כי הוא הסתכל וזה במקום.
אחרי כ5 שעות של סבל הכאבים חלפו.
עלי לציין שההחדרה נעשתה ביום השלישי לווסת כאשר אני עם דימומים כבדים.
גם באינטרנט וגם חברות ששאלתי והרופא עצמו במרפאה אמרו שהליך ההחדרה לא כואב בכלל
שאלתי היא האם הכאב במקרה זה הוא טבעי או שלא אמור לכאוב כך ונראה שהרופא לא מומחה בהחדרה ולכן התעוררו כאבים כאלו חזקים?והאם זה בסדר שהרופא לא ביצע אולטרסאונד?
תודה מראש לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים חזקים בהחדרת התקן מירנה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן21/11/2010שלום רב,
החדרת ההתקן מכל סוג עלולה לגרום לכאבים. זה לא מעיד על מיומנותו של הרופא. הפורום לא נועד לדון על דרכי עבודתם של הרופאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר נכבד תשובתך פוגעת...
לילך23/11/2010הרי ברור לי ואני מסכימה איתך שהפורום לא נועד לדון על עבודתו של הרופא
אך אין זו הייתה כוונתי בכלל
מהות שאלתי הייתה האם הכאבים בהחדרה והעובדה שלא ערך לי אולטרסאונד על מנת לוודא שההתקן יושב במקום הינם נורות אזהרה שיש מצב שההחדרה לא תקינה ואולי כדאי על מנת לשמור על בראותי כן לגשת לרופא שעושה אולטרסאונד לוודא שההתקן יושב במקומו
תודה מראש ומקווה שתתן לי תשובה לגבי האולטראסאונד האם אכן רצוי שאגש לבצע על מנת לוודא שהכל בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?