כאבים חזקים בהחדרת התקן מירנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים חזקים בהחדרת התקן מירנה
    לילך
    21/11/2010

שלום רב! בת 29 נשואה +3
    אין לי רופא נשים קבוע ומעולם לא השתמשתי באמצעי מניעה הורמונליים
    החלטתי בהמלצת חברה ששמה התקן מירנה להשים גם כי זה הפסיק לה את הווסת ואני סובלת מאוד בשבוע של הווסת מאז ומתמיד אני מרותקת מכאבים עזים למיטה.
    ניגשתי לאחר המלצות לרופא מומחה לגניקולוגיה והוא לקח לי 450 ש"ח על ההחדרה.
    ההחדרה הייתה כואבת מאוד בצורה שירדו לי דמעות תוך כדי ובעשר הדקות הראשונות אחרי ההחדרה לא יכולתי להתיישר מרוב התכווצויות וכאב.
    שעתיים אחרי עדיין סבלתי מכאבים בבטן התחתונה ובנוסף ברגל שמאל כמו של צירים בנוסף הבנתי שיש לעשות אולטרסאונד על מנת לוודא שההחדרה טובה והרופא לא ביצע זאת למרות ששאלתי אותו אם צריך הוא אמר שלא כי הוא הסתכל וזה במקום.
    אחרי כ5 שעות של סבל הכאבים חלפו.
    עלי לציין שההחדרה נעשתה ביום השלישי לווסת כאשר אני עם דימומים כבדים.
    גם באינטרנט וגם חברות ששאלתי והרופא עצמו במרפאה אמרו שהליך ההחדרה לא כואב בכלל
    שאלתי היא האם הכאב במקרה זה הוא טבעי או שלא אמור לכאוב כך ונראה שהרופא לא מומחה בהחדרה ולכן התעוררו כאבים כאלו חזקים?והאם זה בסדר שהרופא לא ביצע אולטרסאונד?
    תודה מראש לילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים חזקים בהחדרת התקן מירנה - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    21/11/2010

שלום רב,
    החדרת ההתקן מכל סוג עלולה לגרום לכאבים. זה לא מעיד על מיומנותו של הרופא. הפורום לא נועד לדון על דרכי עבודתם של הרופאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר נכבד תשובתך פוגעת...

לילך
    23/11/2010

הרי ברור לי ואני מסכימה איתך שהפורום לא נועד לדון על עבודתו של הרופא
    אך אין זו הייתה כוונתי בכלל
    מהות שאלתי הייתה האם הכאבים בהחדרה והעובדה שלא ערך לי אולטרסאונד על מנת לוודא שההתקן יושב במקום הינם נורות אזהרה שיש מצב שההחדרה לא תקינה ואולי כדאי על מנת לשמור על בראותי כן לגשת לרופא שעושה אולטרסאונד לוודא שההתקן יושב במקומו
    תודה מראש ומקווה שתתן לי תשובה לגבי האולטראסאונד האם אכן רצוי שאגש לבצע על מנת לוודא שהכל בסדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו