אולי הפעם?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אולי הפעם?
    לירן
    23/11/2010

משום מה אתם לא עונים לשאלתי.אולי הפעם אצליח לקבל תשובה בבקשה...
    יש לי פטריה וקיבלתי טיפול משולב - כדור אנטיביוטיקה אחד + נרות להחדרה פנימית (7 נרות).אני עוד מעט מסיימת את הטיפול ועדיין יש לי כמו קוטג' בנרתיק, ריח לא נעים ושורף לי מבפנים.לא מגרד לי.עשו לי בדיקת שתן לתרבית ולא מצאו דלקת אבל זה מרגיש לי גם כדלקת כי היו לי דלקות בעבר ואני זוכרת את ההרגשה.מה ניתן לעשות אם אני כבר מסיימת בעוד יומיים את הנרות ועדיין הסימפטומים קיימים? האם כדאי לעשות את בדיקת השתן שוב? בכל פעם בעת מתן שתן עדיין יוצא החומר מהנר החוצה אז אני בספק אם הבדיקה תהיה מהימנה.מעבר לזה בסוף השבוע אני צריכה לקבל מחזור אז אני בבעיה.אודה להתייחסותכם הפעם.תודה רבה מראש (-:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אולי הפעם?

הוספת תגובה

• אולי הפעם? - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    23/11/2010

כשתסיימי עם הטיפול בנרות ותתנקי מהן עשי בדיקת שתן לתרבית וובנוסף תרבית נרתיקית. . ובהתאם לתוצאות לטפל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר ליאורה

לירן
    24/11/2010

בינתיים התקבלה תשובה מבדיקת תרבית חוזרת שעשיתי ומסתבר שהייתה טעות בקודמת מכיוון שנמצא לי חיידק קולי בשתן ומכאן שיש לי דלקת.קיבלתי טיפול ובכל מקרה המון תודה על ההתייחסות המהירה והייעוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו