מבקשת ייעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת ייעוץ
    אפרת
    23/11/2010

בחודש האחרון אני סובלת מדימום לא סדיר.המחזור האחרון שלי היה ב-4/10 והיה תקין.החודש ,המחזור היה מוזר.מועט בכמות וביום השני כבר לא היה.עכשיו כבר 3 ימים שוב אני מדממת.שוב דימום מאוד מועט.בנוסף לדימום יש לי כאבים בבטן התחתונה לסירוגין אך היו לילות שאף התעוררתי משינה בגלל הכאב.ישנם גם סחרחורות אך לא חזקות.בבדיקת אולטרסאונד שערכו לי היום ראו שגודל הרחם מותאם להריון של כ-6 שבועות.בדיקה דם דחופה שנעשתה לי היום שללה הריון.באולטרסאונד נראה דימום שצבעו שחור ורירית מעובה.נעשתה לי בדיקת PIPS ך תשובות יגיעו בעוד כ-3 שבועות. חייבת לציין שזו לא הפעם הראשונה שעורכים לי בדיקת צוואר הרחם אך הפעם היו לי כאבים חזקים בשעת הבדיקה.לא ניראו ממצאים של ציסטות וכאלו. אני בת 45 אך אין לי שום תופעות של גיל המעבר עדיין.שאלותיי הן:מהן הסיבות לדימום ולכאבי הבטן? האם גודל הרחם שצויין כמתאים להריון מראה על בעיה כלשהי?האם הסחרחורות קשורות?
    אנא,אשמח לקבל חוות דעת.מאוד דואגת.
    תודה,אפרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקשת ייעוץ

הוספת תגובה

• מבקשת ייעוץ - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    24/11/2010

סחרחורת קשורה כניראה בירידת ההמוגלובין עקב דימומם ממושך. על פניו ישנה בעיה רחמית, או בעיה ברירית הרחם. ניראה לי שיש צורך לבצע ביופסיה מרירית הרחם (בדיקת PIPELL ).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו