חוזרת על שאלה שלא נענתה מה 16.11

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוזרת על שאלה שלא נענתה מה 16.11
    בת 30
    23/11/2010

שלום
    אני בבירור לסיבות חום נמוך ממושך (מעל חודש 37-37.7).
    אני לוקחת גלולות ברציפות מעל ל 10 שנים
    בזמן הוסת האחרונה החום לפתע ירד בכחצי מעלה כמעט לנורמה 36.6-37.2 וקיוותי שיישאר כך או ימשיך לרדת. לפני שמונה ימים לקחתי גלולה ראשונה מחפיסה חדשה אחרי הוסת, והחום עלה בהדרגה.
    האם יכול להיות שהחום הוא תגובה של הגוף לגלולות (לפרוגסטרון)? ושהפסקת גלולות תסייע בהורדת החום?
    האם בלי קשר לגלולות חום הגוף יורד בזמן מחזור?
    האם זה יכול להצביע על בעיה הורמונלית / גניקולוגית?
    (אציין רק שאני מחכה לסיטי בטן ואגן לאחר שכחלק מהבירור נמצאו בלוטות לימפה מוגדלות באולטרסאונד באיזור אפיגסטריום, בדיקות דם נרחבות תקינות, CRP מעט מוגבה 0.9, בדיקות שתן תקינות).
    השאלה שלי היא לגבי המידע הקים בנוגע לירידת חום בזמן וסת או הפסקת גלולות - אני לא מצפה שתדעו מה יש לי
    תודה
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חוזרת על שאלה שלא נענתה מה 16.11 - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    24/11/2010

יש נשים שיש להן עלית חום קלה בעקבות הגלולות. הדרך לבדוק זאת תהיה לעשות חודש הפסקה מהגלולות ולראות מה קורה. לאור העובדה שיש ממצאים של בלוטות מוגדלות בבטן קשה לי להאמין שזאת הסיבה אבל כדאי לעשות את ההפסקה כדי לשלול גורם אפשרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו